Şimdi Ara

İYİ TIPLARDA KAÇ KİŞİ SINIFTA KALIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalburüstü tıplarda(Ankara, Gazi, Ege, Marmara ,Dokuz Eylül, Akdeniz,Uludağ Osmangazi Kocaeli,Çukurova,Omü vs.)
    Kaç kişi sınıfta kalıyor ortalama olarak bu ya da benzer tıplarda okuyan ya da bilen var mı aranızda?
    Özellikle tıp 1.sınıf için konusuyorum.
    Şunu da söyleyeyim büte kalmaktan bahsetmiyorum sınıf tekrari dediğimden kasıt

Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mu1940sa M kullanıcısına yanıt
    Hangi tıp hocam?

• Tıplarda final-büt olayi yok diye biliyorum. Komite oluyor,geçiyor ya da kaliyorsun.

Bir arkadas tıplari karşilastirmisti ders zorluğu,Tus başarisi olarak bulabilirsin forumda.

• Nereye yok var . Bilmeden yazmayın . Finaller ve bütünlemeler var . Üniye göre değişir orası ayrı . Fakat Türkiyenin en zorları

Hacettepe Ankara Ege diyebilirim (bildiklerim bunlar) cerrahpaşa gazi felan diğer tıplara nazaran daha kolaymış duyumlarıma göre .

Bende bu sene tercih yapcam , tıp okuyan biri aydınlatabilirse daha iyi olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 10 Temmuz 2017; 17:50:20 >
  • Cude klinik egitime anca 100 150 kisilik siniflar sigabiliyor kontenjan 360 siz dusunun kac kisi kaliyor artik

• Mersin tıp en zoru diyollar

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akdeniz tıpta geçen yıl sanırsam 138 kişi kaldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.