Şimdi Ara

İyi oynadığım maçları kaybediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi oynadığım maçları genelde kaybediyorum.Falme yapmıyorum adcysem tf de kitemı atıyorum alabildiğimce pozisyon alıyorum. Jungleysem nere eziliyosa orayı camplıyorum. Ziynet+pink+normal ward atıyorum. Midde pek farm yapamıyotum ki 20-30 oyunda bi mid oynarım normalde 20 dakikada 120 farm civarı oluyor.

Telefonda olduğum için lolking atamicam Dün gümüş 1 den 2 ye düştüm. Sezona 10/6 olarak gümüş 2 başlamıştım. TribeCa yazıp bakabilirsiniz. Eksiklerimi yanlışlarımı ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlışın TR'de oynaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

Yanlışın TR'de oynaman.

• Silver elodasin sorun bu

• elo boosta el atılması gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: USA Online

Silver elodasin sorun bu

Hocam olay takımım kötüydü hep feeder afk felqn geliyor olmasın da.Genelde afk görmüyorum feedlemek te normal her zaman karşıdakinden iyi olamazsın da beni düşüren full ad kasan pantheonun karşı takımın içine w ile atlayıp tf çevirmeye çalışmasıydı. Adam geldigitti atladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayne oynasaydın challenger olmuştun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu farmlara sahip olan bir insanın silverdan cıkmaması gerek ztn

graves 37 dk - 174
    cassi 37 dk - 109
    ziggs 34 dk - 112
    ahri 32 dk - 108

bir zahmet bunlara bakıp silverı hakettigni anla ve farmını gelistir .
  • Demek ki iyi oynayamıyormuşsun

• Low eloda yapman gerekenleri söylüyorum

1- uzi pawn bile olsan TRNİN LOW ELOSUNDA ADC OYNAMA.

çünki trnin low elosunda herkes skor odaklı oynuyo herkes carry herkes birbirine değersiz gözüyle bakıyo o kill alsa nolur o yaşasa nolur ben yaşıyım ben kill alıyım nasılsa taşırım mantığında bu yüzden sende bu mantıktan gitmelisin

ayrıca supportların çoğu support eşyası kasmıyor zaten annie morgana alanlar ap kasıyo blitz thresh alanlarda sunfire cape tarzı böyle kendini tanklaştırıcak şeyler kasıyo bi solari mikael kasan ve bunları doğru zamanda kullanan supportu çok nadir görürsün teamfightta senin için peel yapıcak tanklıcak adamıda zor bulursun yani adc oynuyosan başkasının eline bakarsın solo q da trde de sana destek olucak kimse yok

2-jungle yada mid git midde çok süper farm yapmana gerek yok sadece 1 item bide bot bitiricek kadar farmını yap ziynet eşyanı tarayıcıya çevir pembe totemini at ondan sonra bota topa devamlı roam git wardlı olup olmaması önemli değil sadece düz koş low elodakiler haritaya bakmadığından wardlı yerden geçsen bile seni görmezler killi aldıktan sonra takımındaki mide sövüp afk kalırlar yada maç boyu küfürleşirler buda işinize gelir
    kill salma şu adam kasamamış şu killi alsın bari deme olabildiğinde kill almaya çalış

3-Kuleye oyna;

Başka bi lanee gittikten sonra kill aldırdıysan yada adamları basee yolladıysan şu farma ks atmıyım mantığıyla ilerleme lanedeki bütün farmı gerekirse skillerini kullanıp al sonrada kuleyi al daha çok erken kuleyi almıyım mantığıyla oynama

Kuleni aldıktan sonrada laneinde durma mesela midoynuyosun ilk kule düştü zorlayıp 2. kuleyide almaya çalışma bu sana vakit kaybettirir b at hp/mana fulle itemini al bota yada topa git neresi zayıfsa ordanda kule almaya bak

4-kimsenin dediğini takma,wardlı oyna

kimseye karşı iyi niyetli olma adı üstünde SOLO q eğer jung oynarken şuraya gank at tarzı akıl vermeye çalışan salaklar olursa ignorela ne yapılması gerektiğine kendin karar ver .

eğer iyi oynuyosan verdiğin kararlarda doğruysa bu şekilde çok kolay maçları taşırsın en azından plat eloya kadar

squishy pick kesinlikle yapma tank kastığı halde damage vurabilen şampiyonlar pickle

rengar,kha'zix,master yi,zed,fiora gibi low eloda "güçlü çar" olarak kabul edilen squishy pickler yapma

Zac gragas vladimir amumu shyvana hecarim tarzı pickler yapmaya çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ionia köylüsü -- 26 Nisan 2015; 13:47:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChrissyCostanza

bu farmlara sahip olan bir insanın silverdan cıkmaması gerek ztn

graves 37 dk - 174
    cassi 37 dk - 109
    ziggs 34 dk - 112
    ahri 32 dk - 108

bir zahmet bunlara bakıp silverı hakettigni anla ve farmını gelistir .

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler hocam.ama ben bu şekilde oynarken rezil insanların gelmesi garibime gidiyor.Sonuçta aynı ligdeyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başta çok iyi olmadığını kabul et .İyi oynasan gümüş 2 de olmazdın , bende gümüş 2 deyim ama kötü oynadığımı biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.