Bildirim
İyi Mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eğer oyun oynamaya niyetiniz varsa bunların ikisi de çöp.Eğer tam bütçenizi söylerseniz çok daha iyi tavsiyelerde bulunabiliriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: transmedia
Eğer oyun oynamaya niyetiniz varsa bunların ikisi de çöp.Eğer tam bütçenizi söylerseniz çok daha iyi tavsiyelerde bulunabiliriz.
Benim oyun bilgisayarım var zaten bunu babam için soruyorum football manager 2015i kasmadan acsa yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Benim oyun bilgisayarım var zaten bunu babam için soruyorum football manager 2015i kasmadan acsa yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fm 2015 içinse rahat oynatır hocam alabilirsiniz. -
quote:
Fm 2015 içinse rahat oynatır hocam alabilirsiniz.
Usteki mi yoksa altaki mi daha iyi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Redline3
quote:
Üstteki daha iyi tabiki football manager işlemciye yüklenir çoklu çekirdek ve iş parçacığı daha hızlı oyun anlamına gelir.fx 8320 ile çok daha hızlı oynarsınız. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Redline3
quote:
Üstteki daha iyi tabiki football manager işlemciye yüklenir çoklu çekirdek ve iş parçacığı daha hızlı oyun anlamına gelir.fx 8320 ile çok daha hızlı oynarsınız.
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k30ad-tr004s-intel-core-i3-4150-35-ghz-4-gb-1-tb-1-gb-nvidia-gt620-win81.html
Bu daha iyi gibi geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben olsam fx 8320 li sistemi alırdım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X