quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: akaras Kaybol. devit kapirfiiltmiim be kayboliim.... yatıyoruz işte hade Asılma laa.
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: akaras Kaybol. devit kapirfiiltmiim be kayboliim.... yatıyoruz işte hade Asılma laa.
quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: HazalS İyi geceler t.t. Bu arada t.t'nin anlamı nedir? Taktım mı Takarım Taktım mı Takarım kafayı, diyecektin olmadı.
quote:Orjinalden alıntı: HazalS quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: HazalS İyi geceler t.t. Bu arada t.t'nin anlamı nedir? Taktım mı Takarım Taktım mı Takarım kafayı, diyecektin olmadı. t.t olduğundan gerisini bulmak okuyana düşüyor
quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: HazalS quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: HazalS İyi geceler t.t. Bu arada t.t'nin anlamı nedir? Taktım mı Takarım Taktım mı Takarım kafayı, diyecektin olmadı. t.t olduğundan gerisini bulmak okuyana düşüyor ...diyorsun.
quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: HazalS ...diyorsun. Aslında demiyorum da diyor taklidi yapıyorum
quote:Orjinalden alıntı: HazalS quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: HazalS İyi geceler t.t. Bu arada t.t'nin anlamı nedir? Taktım mı Takarım Taktım mı Takarım kafayı, diyecektin olmadı. bu ne ya ad soyad kısaltması sadece felsefeye gerek yok tolga turk hade ii geceler