İyi aksamlar arkadaşlar. Malumunuz sınava 38-39 gün kaldı. MAT2 de gercekten cok sıkıntım var. Calısmaya basladıgımda hedefim 25'ti. Ama realist yaklasıyorum su an 15 Net yapsam yetiyor. Yani en azından yapabilecegim 15 net gibi geliyor. Sizce bu süre zarfında 15 neti yakalayabilir miyim? TM1de 120k falan yapsam olacak istedigim bölüm. Sizce oluru nedir 40 günde kaç neti yakalayabilirim? Garanti olarak gördügünüz konu baslıgı var mıdır? Simdiden tesekkürler, iyi calısmalar arkadaslar.
NOT: EDEBİYATTA PEK SORUNUM YOK 40ı geciyorum genellikle. 45 yapıyorum diyebilirim ama tabi konularım bitmedi daha.
Logaritma-Trigonometri çalışmanı öneririm. 3 er tane soru geliyor her birinden. Ayrıca geometri için doğrunun analitiğinden 4 soru geliyor. Kimilerine göre mantığı kolay olduğu için bi göz gezdirsen belki yaparsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Küfürbaz Haydo
Logaritma-Trigonometri çalışmanı öneririm. 3 er tane soru geliyor her birinden. Ayrıca geometri için doğrunun analitiğinden 4 soru geliyor. Kimilerine göre mantığı kolay olduğu için bi göz gezdirsen belki yaparsın.
teşekkür ediyorum 120bin sizce cok mu zor tm1 adına?
ifyouexampleİ
kullanıcısına yanıt
YGS de kaç binde olduğunu bilmiyorum ama 120 bine ulaşmak senin için zor olmaz. Edebiyat netin 40 iyidir ama edebiyatta netlerini daha çok arttırabilirsin daha zaman var biraz daha çabala. Her edebiyat neti seni bi kaç bin ileri atar rahat. 120 binden daha ileriye gidebilirsin.
quote:
YGS de kaç binde olduğunu bilmiyorum ama 120 bine ulaşmak senin için zor olmaz. Edebiyat netin 40 iyidir ama edebiyatta netlerini daha çok arttırabilirsin daha zaman var biraz daha çabala. Her edebiyat neti seni bi kaç bin ileri atar rahat. 120 binden daha ileriye gidebilirsin.
Edebiyatıma güvenirim ondan yana sıkıntı yok tabii ki ama korkum da var bu yıl cok korkunc oldu sınavda her sey. Hiç önceki yıllara benzemedi gözlemledigim kadarıyla.
YGS5 te 400k dayım:/
Diploma 79
quote:
Orijinalden alıntı: ifyouexample
quote:
Edebiyatıma güvenirim ondan yana sıkıntı yok tabii ki ama korkum da var bu yıl cok korkunc oldu sınavda her sey. Hiç önceki yıllara benzemedi gözlemledigim kadarıyla.
Diploma 79
Şu kalan zamanda matematik ve edebiyat netleri +10 net bile arttırabilirsin. Bu sene sıralama daha iyiydi korkun olmasın. 3. senem biraz tecrübe kazandım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ifyouexample
quote:
Diploma 79
Şu kalan zamanda matematik ve edebiyat netleri +10 net bile arttırabilirsin. Bu sene sıralama daha iyiydi korkun olmasın. 3. senem biraz tecrübe kazandım
gerçekten 50neti yakalayabilirsem sınavda şayet matematige gerek bile kalmayacak ya :)) gecen yıl olsa 800k falandım tabii ki çok iyi bu yıl sıralamalar. lysyi de kasarlarsa böyle sıralamalar yüksek olacak yani olumlu olarak 2016daki gibi yüksek olmayacak tabii ki düsük puanla iyi sıralamalar yakalanabilir kanımca :) ki bence öyle de olacak lysyi zorlarlar
Lys matematik her zaman standart kardeşim, inşallah edebiyatı düzgün sorarlar(ben kolay olmasını istemiyorum)
quote:
Lys matematik her zaman standart kardeşim, inşallah edebiyatı düzgün sorarlar(ben kolay olmasını istemiyorum)
aynen kesinlikle kolay olması taraftarı değilim. ama genellikle cok kıyı köşe soruyorlar. bakalım ya yaparız inşallah kardeş. iyi aksamlar iyi forumlar, çok teşekkür ediyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme