Şimdi Ara

İyi Fiyat, Zyxel WRE6505 AC750 Kablosuz Menzil Genişletici - 99TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Fiyat, Zyxel WRE6505 AC750 Kablosuz Menzil Genişletici - 99TL

Bence fiyat fena değil. İhtiyaç varsa alınabilir duruyor.

urun.n11.com
    Zyxel Wre6505 Ac750 Kablosuz Menzil Genişletici - n11.com
    https://urun.n11.com/access-point-router/zyxel-wre6505-ac750-kablosuz-menzil-genisletici-P267610285

• Bu vs xiamio kucuk olan? Kim kazanir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    pahali olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet hocam bir kaç gecedir döktürüyorsun maşallah. İhtiyacı olana güzel fırsat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell wınn da işe yarıyormu bu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kaliteli bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Turkcell wınn da işe yarıyormu bu arkadaşlar
    Repeater veya Menzil Genişletici diye geçer bu. Kablosuz Ağ yayını yapan modem veya access pointlere bağlanarak sinyali daha uzak mesafelere taşır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normalde 300mbps wifi N olan modemi 1000 mbps ethernet kablosu ile buna bağlayarak 750mbps wifi hızı alabiliyor muyuz? AC kanalda vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

Normalde 300mbps wifi N olan modemi 1000 mbps ethernet kablosu ile buna bağlayarak 750mbps wifi hızı alabiliyor muyuz? AC kanalda vs?
    Alsan ne olacak ki? Cihazla senin aradanki hız 750Mbps olsa bile, cihaz modeme yine 300 ile aktaracak. Hiçbir getirisi olmaz. Ayrıca bu tür cihazların hızları genelde 2 kanalın toplam bant genişliği ile hesaplanıyor. Bu muhtemelen 2.4 de 300mbps, 5Ghz'de 433mbps. 300+433 şeklinde yani. AC ile bağlandığınızda göreceğiniz hız 433Mbps'tır.
  • https://forum.donanimhaber.com/isy-inw-5200-wlan-repeater-30-tl-mediamarkt--131116960-2#133047190

çiftini mm den 40 liraya almıştım
    bir tanesini akrabanın yazlığına götürdüm
    modeme 2 oda uzaklıkta kablosuz tek çizgi çekiyordu ve çok yavaştı

bu cihazı sadece prize taktım hiçbir ayar yapmadım ve kablosuz sinyal seviyesi 4 çizgiye yükseldi
    üstelik 3 kat aşağıdaki otoparkta bile kablosuz ağa bağlanabiliyordum
  • Mi2 wi-fi amplifier var.. 2 kat aşağıda arada 2 oda fark var çapraz düşünün tek çizgi yada hiç görmeyen superonline Huawei modeme bağlanıyor ve tam çekiyor..
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Sadece Usb ile mi çalışıyor hocam bu dediğiniz, bir de bilgisayara mı takılıyor yoksa farklı bir kullanımı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .eRCaN.

Sadece Usb ile mi çalışıyor hocam bu dediğiniz, bir de bilgisayara mı takılıyor yoksa farklı bir kullanımı mı var?
    Telefon şarj adaptörleri ile de çalışabiliyor. Bildiğiniz repeater. Kurulumu uygulama üzerinden yapılıyor.
  • .eRCaN. kullanıcısına yanıt
    sadece usb ile çalışıyor..

bende ugreen adaptör var.. ona takıp kullanıyorum..
    samsung şarj fişi kafası ilede kullanabilirsin..
    yani istediğin prize takabilirsin bu şekilde..

android telefon üzerinden ayalarını yapmak kolay..
    harika verim alıyorum binada verim alamadığım tüm noktalarda olayı çözdü..
    üstelik hani olur ya yeni alırsın cihazı mükemmel verim sağlar..
    birkaç gün geçer tam çeken cihaz birden yarım çekmeye başlar falan..
    öyle bişeyde yaşamadım.

ama yanıltıcı olmayayım belki linkteki ürün çok daha etkilidir..
    ben kullandığım ürünün iş gördüğünü ihtiyacımı karşıladığını belirtiyorum.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, AirTies 5650 v3 modem kullanıyorum. Zaten 5ghz desteği filan yok modemin, sadece diğer odalarda çekim gücünü yükseltmek için bir arayıştayım. Görünen o ki Xiaomi min ürünü fazlasıyla yetecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .eRCaN. -- 1 Ağustos 2018; 10:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Alsan ne olacak ki? Cihazla senin aradanki hız 750Mbps olsa bile, cihaz modeme yine 300 ile aktaracak. Hiçbir getirisi olmaz. Ayrıca bu tür cihazların hızları genelde 2 kanalın toplam bant genişliği ile hesaplanıyor. Bu muhtemelen 2.4 de 300mbps, 5Ghz'de 433mbps. 300+433 şeklinde yani. AC ile bağlandığınızda göreceğiniz hız 433Mbps'tır.

Alıntıları Göster
    Ağda nas cihazım var. Onun için kullanmayı düşünmüştüm. Ama dediğin gibi muhtemelen ac hızı 433tür ve bana katkısı az biraz olur

• sinergy kullanıcısına yanıt
    300 mbps bir modemin zaten ethernet çıkışlarıda genelde gigabit olmuyor normal oluyor. yani siz kablo çeksenizde 100mbps ile verecektir. Ayrıca önemli olan nokta zaten onun gelmesi, sizin internetiniz 1000 mbps değilse 1000mbps çeksenizde 100mbps çeksenizde fark etmeyecektir. 750 mbps mantığı zaten 2.4 ghz de 300, 5 ghz de 450 mbps ile yayın yapar.
  • ihtilalVakti kullanıcısına yanıt
    Modemde gigabit ethernet çıkışı var. Kablodan kurtulayım diye düşünmüştüm de, ac hızının çok yüksek olmamasından pek katkı sağlamayacak gibi bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.