Şimdi Ara

ixir-superonline borc cikarmis.yıl2006

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Yıl 2003-2006 arası olmalı emin dglim cunku cok zaman gecmis uzerinden...superonline kullanmisiz.




    superonline 2 ayri aboneligimize 5kusur tlden 10 kusur tl borc cikarmis
    dün..sms atiyor avukatlari.

    aradim 02.2006 tarihinde uyeligi iptal etmisiniz ama son bir fatura cikmis diyorlar.
    detay icin superonlineyi ara dediler.neyse az ewel musteri hizmetlerini de aradim onlar dosya avukatta oldugu icin goremiyoruz ama gordugum kadariyla
    02.2006da son bir faturanızı odemisiniz.03.2012de de uyeliginiz iptal olmus diyorlar:)

    birbirlerinden haberleri yok.10tl icin avukata veriyorlar insanı.borc nerden belli degil:D madem son bir fatura kestin neden bana ulasmadi bu faturan.ulassan oderdik olmadi itiraz ederdik.kaldi ki bence dava bile yok ortada.10tl icin masrafa girmez superonline hic sanmiyorum:D imajlarini yok ediyorlar.

    hatta eve yeni net baglaticaktim.superonline dusunurken direk vazgectim.boyle boyle musteri kaybediyor.10 tl icin yahu.

    benim borcum olsa oder kurtulurum.yalnız borc sirketin borcu.ve bu borc gercekte yok.olsa oder sirket.

    bu durumda olup superonlineyi dize getirenlerden yardım istiyorum.

    saygılar







  • Aynı şeyi ben TT'de yaşamıştım, 2005'e ait borcu 2010 yılında söylemişlerdi, 6 aylık borç için 800 küsür TL para istediler. SS mantığıyla verdim. Eğerki 1 TL bile borç varsa ve üzerinden iki aydan fazla zaman geçtiyse ne yazıkki avukata verme hakları var. Önce ihtar çekerler o da fatura adresinize değil ikametgah olarak neresi gözüküyorsa oraya noter kanalıyla ihtar gelir. Bana gönderdiklerini iddia ettikleri adrese bakmıştım da sadece sokak ismini yazmışlardı haliyle ihtar falan gelmemişti. Ondan sonrasında icra mahkemesine gideceksiniz oradan ihtarnamenizi alabilirsiniz.

    Avukatla anlaşırsanızda size iki üç taksit yaparlar

    Bu arada şunu belirtmemde fayda var, Superonline'ın yaptığı şey 5-10 TL hesabı değil, sistemlerde bakiye açık gözüküyorsa bunu mecburen tahsil etmek zorundalar. Para girişi olmadığı sürece bakiye hep açık kalacaktır ve bunu çalışan kendisi insafıyla kapatamaz. Yoksa zaten 5-10 TL Superonline için para değil ama muhasebe böyle işliyor ne yazıkki.

    Size yapabilecekleri maksimum şey faizi düşürüp taksitlendirme seçeneği sunmak olur.




  • birde beyler son zamanlarda superonline ın abonesi olanlara bilmemne hukuk bürosundan borcunuz var,icraya verilmek üzere diye mesajlar gelmeye başladı.dolandırıcı bunlar sakın kanmayın. benim anlamadığım superonline abonelerinin telefon numaralarını nereden biliyor bunlar? içerden bilgi mi alıyorlar nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turk Telekom ayni anda 2 taahhut
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.