quote:Orijinalden alıntı: Kerasuslu bende gelebilirim.listeye yazında sıra gelirse gelirim. yazdım, ama yarın gelemiyorum demek yok
quote:Orijinalden alıntı: Rizeli quote:Orijinalden alıntı: Kerasuslu bende gelebilirim.listeye yazında sıra gelirse gelirim. yazdım, ama yarın gelemiyorum demek yok çok acil bir durum olmadıkça benden yana sıkıntı olmaz. @SIRLI eğer oynarsam ben güngörendeyim beni de alırmısın
quote:Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç malumatın da yolcusu benim maç kadıkoyde ama olsun yolumun üstü nasıl olsa
quote:Orijinalden alıntı: malumatfuruş quote:Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç malumatın da yolcusu benim maç kadıkoyde ama olsun yolumun üstü nasıl olsa dar gelirliliğin alemi yok bi geçiverir karşıya alırsın nolcak
quote:Orijinalden alıntı: malumatfuruş arabayı servise bırakacaktım şımdi aklıma geldi beyler maçı bu cumartesi yapalım bana uygundur sabah popomuzu tuta tuta oy vermeye gitcez ama olsun
quote:Orijinalden alıntı: malumatfuruş arabayı servise bırakacaktım şımdi aklıma geldi beyler maçı bu cumartesi yapalım servise bırakma benim tanıdıklar var uygun hallederiz, sanayiyi bana sor