Şimdi Ara

IWC ALL-STAR Başladı. 4. gün başlıyor!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
1
Favori
7.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Nasıl gidemiyoruz ya? Şaka mı bu?

1v1 turnuvasını rus oyuncu kazanırsa ruslar gidiyor 5v5 turnuvasını tr kazansa bile
  • Arkadaşlar maç özetlerini izleyebileceğimiz bir yer var mı ? Lol TV 13'de tekrar yapıyor galiba.
  • Gençler anlamadığım bişey var yarın kazanırsak 90 olucaz diyosunuz ama bu sitedehttp://lol.esportspedia.com/wiki/International_Wildcard_All-Star_Melbourne_2015
    1v1 lerde 7.nin bile 10 puan alıcagı gözüküyo yani biz yarın kazanırsak 100 puan olmamız gerekmiyo mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xisorz -- 28 Kasım 2015; 19:30:13 >
  • Eğer Turkiye buradan eklenirse (1v1 yüzünden) Riot'a küfür içerikli mesaj atarım Westteki 6 lv hesaptan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fourcade

Eğer Turkiye buradan eklenirse (1v1 yüzünden) Riot'a küfür içerikli mesaj atarım Westteki 6 lv hesaptan

Milliyetçiliğini takdir ettim
     IWC ALL-STAR Başladı. 4. gün başlıyor!!
  • sakin olun win alacağız :D yayın tekrarını youtube a yazarak izleyebilirsiniz turkey vs bronzil diye aratın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xisorz

Gençler anlamadığım bişey var yarın kazanırsak 90 olucaz diyosunuz ama bu sitedehttp://lol.esportspedia.com/wiki/International_Wildcard_All-Star_Melbourne_2015
    1v1 lerde 7.nin bile 10 puan alıcagı gözüküyo yani biz yarın kazanırsak 100 puan olmamız gerekmiyo mu ?

Bende öyle anlamıştım ilk ama sonra çözdüm 1v1 deki 8 sıralama takım değil sona kalan oyuncular. Ama bu mantığa göre gpl ve latin amerikanın 1v1 de iki oyuncuyu finale çıkarırsa hala allstarı kazanma ihtimali var. Gördüğüm en iğrenç sistem bu iğrençliği şöylede arttırabiliriz bazı oyuncular 1v1 de son 8e kalmadan kendi takım arkadaşlarıyla oynadı bazıları oynamadı nasıl bir mantıksızlıktır aklım almıyor

• Arkadaşlar sistem çok basit aslında ya şimdi diyelimki gpl den 2 kişi var japonyadan 2 kişi var bunlardan hangisi en yüksek puanı alırsa o geçerli oluyor yani puanlar katlanmıyor türkiye takımından kimse ilk 8 de olmadığı için puan alamayacak aslında aynı takımın 2 oyuncsunun olması anlam ifade etmiyor o yüzden :)

bilgi kirliliği yaratmayın bu gece türkiye yenerse ve kira birinci olamazsa biz gidiyoruz %80 şansımız var
  • 1 vs 1 de aynı takımdaki oyunculardan sadece yüksek puanı olanı eklencek yani 1. olsalar bile 80 puanla kalıyorlar kazanma ihtimalleri yok, sadece rus takımının şansı devam ediyor bize karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Eğer Turkiye buradan eklenirse (1v1 yüzünden) Riot'a küfür içerikli mesaj atarım Westteki 6 lv hesaptan

Milliyetçiliğini takdir ettim
     IWC ALL-STAR Başladı. 4. gün başlıyor!!

Post. Post. Post post post. Yavaş be kardeşim ne ara 2.3k oldun

• Fourcade kullanıcısına yanıt
    27 nisandan bu zamana güzel kasmış :D boost gibi bir şey forum boost
  • Birkaç maçlarına baktım da fena oynamıyorlar aslında. Bariz hatalar tabi ki mevcut. Ya karşısı kötü oynadığı için gözüme iyi gözüktüler ya da gerçekten iyi oynuyorlar, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 28 Kasım 2015; 20:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfm1903

Günde 11.9 mesaj
    Günde 20 konu okuyup 12'sine mesaj yazarsam postçu mu oluyorum

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Yok be kardeşim ben de sürekli forumdayım bir sürü konuya bakıyorum ama yazmıyorum senin gibiside lazım foruma yoksa ne okuyacağız çok saçma şeyler olmadıkça tabiki
  • 1v1in puanının bu kadar fazla olması saçma.Kira'nın 1v1i kazanması çok zor baskıyla hata yapabilir.
  • quote:

Yok be kardeşim ben de sürekli forumdayım bir sürü konuya bakıyorum ama yazmıyorum senin gibiside lazım foruma yoksa ne okuyacağız çok saçma şeyler olmadıkça tabiki

Aynen sen bu mesajla çok önemli devlet sırlarını şifreleyerek türkiyeyi rusyanın füzelerinden kurtardın

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Toplam 250 mesajım var 3-4 yılda ya post kasmıyorum yani eskiden formtr zamanlarında yapardık post kasma rep falan verilirdi öyle işte uzamasın muhabbet
  • quote:

quote:

Günde 11.9 mesaj

Sen geçenlerde Lynxou, Yalan Söylemeyen Adam, Black Leg post kasıyor diye konu açıldığında "Kendi ismini göremedim" yazan birisi değil misin? Şimdi faydalı şeyler yazıyorum triplerine hiç girme burada.

• quote:

quote:

quote:

Günde 11.9 mesaj

Sen geçenlerde Lynxou, Yalan Söylemeyen Adam, Black Leg post kasıyor diye konu açıldığında "Kendi ismini göremedim" yazan birisi değil misin? Şimdi faydalı şeyler yazıyorum triplerine hiç girme burada.

Oha aynı mesajdan bende yazmıştım.Ama bıraktım böyle işleri.

• Abartısız söylüyorum crystal west plat1-2 düzeyinde jungle

bu arada noldu takip etmiyorum ygs derken 1 aydır oynamıyorum, çıktık mı amerikaya gidebilicez mi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.