Arkadaşlar Ivy Görevini Arklarımla Yapıcam Nasıl Yapıcam Yani Ivy yi kesmeye 3 Kişi Nasıl Gideceğiz Bilmiyorum Bi Anlatırsanız Sevinirim
Herkese İyi Akşamlar
dier arkadaşlarınında görevi yapması yada beraber yapmanız gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Number_One_Wizard
dier arkadaşlarınında görevi yapması yada beraber yapmanız gerekiyor
İşt Bunun Tam Açılımı Lazım Bana
yani ayni görevi 3ünüzün yapması lazım
Biriniz görevi alsın hep bir adım önden gitsin en son size ışınlanmak için bir item vericek. Önden giden arkadaş o son adımda diğerlerini beklesin sonra herkes beraber ışınlansın
quote:
Orjinalden alıntı: fahrettin89
Biriniz görevi alsın hep bir adım önden gitsin en son size ışınlanmak için bir item vericek. Önden giden arkadaş o son adımda diğerlerini beklesin sonra herkes beraber ışınlansın
Evet Son Olarak 1 Taş Veriyor Şimdi 3 Kişidede O Taştan Var Diyelim Aynı Yere Gitmemiz İçin Aynı Andamı Basmamız Lazım
quote:
Orjinalden alıntı: _MetalGirL_
quote:
Orjinalden alıntı: fahrettin89
Evet Son Olarak 1 Taş Veriyor Şimdi 3 Kişidede O Taştan Var Diyelim Aynı Yere Gitmemiz İçin Aynı Andamı Basmamız Lazım
EXP açık parti kurup aynı anda basın.Korkmayın yanlışlıkla biri gider diğerleri kalırsa bi problem olmadan geri dönüyosunuz