Şimdi Ara

'Ivy Bridge' i7-3770K %100 overclock 7 ghz iddaası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.brightsideofnews.com/news/2012/2/24/intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-is-capable-of-10025-overclock.aspx

haber alıntıdır gerçeklik payı belirsizdir 63 çarpan ile 7 ghz iddaası var.

'Ivy Bridge' i7-3770K %100 overclock 7 ghz iddaası

• i5 2500k kullanan birisi olarak söylüyorum umarım haber gerçek değildir.Eğer gerçek ise vay AMD nin haline.
  • hey maşallah
  • fake değilse bu vay amdnin haline zaten mali anlamda bitik iyice biter.
  • gercekse celeron 300a efsanesını bıle bıtırır
  • quote:

and using dry ice
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

quote:

and using dry ice

amd gıbı sıvı azot helyum vs degıl bıldıgın kuru buz yoksa hava sogutma ılemı cıkmasını beklıyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

quote:

quote:

and using dry ice

amd gıbı sıvı azot helyum vs degıl bıldıgın kuru buz yoksa hava sogutma ılemı cıkmasını beklıyordun

Sence benden önceki yazılar gırgırla karışık da olsa neyin beklendiğini gösteriyor :// Sonuçta SB den %10-15 e kdar daha perf olucak, 4.5 değilde 5'e kadar oc olucak, yine aynı tas aynı hamam olucak işler, sadece amd ile aradaki fark birazcık!! daha açılmış olacak o kadar.

• bu cpu ların 6ghz e hava soğutma ile çıkabileceklerini düşünüyorum
    bakalım tespitim tutacak mı
  • havayı bılmemde suyla rahat rahat cıkar bence
  • quote:

havayı bılmemde suyla rahat rahat cıkar bence

su derken corsair h100 den falan bahsediyorsanız arada bir fark yok
    asıl ben yeni çıkacak olan silver arrow sb-e soğutucusu napacak onu merak ediyorum
  • hazır kıtlerı demıyorum hocam onlar dedıgın gıbı havadan farkı yok zaten
  • bu sıvı soğutma sistemlerinin içindeki sıvı bildiğmiz H2O mudur?

içine daha soğuk bir sıvı koysak ve o sirkülasyon etse daha iyi olmaz mı?
  • Sıvı azot yerine, karbondioksit ile yapılmış işte, daha az masraf ://

Şimdi zorlanınca 5ghze çıkıyorsa, IB lerde 5.5 6 ya kadar çıkabilir demek. Ortalama oc kasan 4.5 4.7 gibi değerlerde rahatça kullanabiliyorsa bunda da 5-5.5 gibi değerler demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbeast

bu sıvı soğutma sistemlerinin içindeki sıvı bildiğmiz H2O mudur?

içine daha soğuk bir sıvı koysak ve o sirkülasyon etse daha iyi olmaz mı?

Saf su.
    Piyasada satılan sogutma sıvıları da saf su icine korozyon önleyici, alge (yosun) önleyici, renklendirici ve donma noktasını değiştiren katkı maddeleri eklenmiş hali. İçerdiği katkı maddelerine göre fiyatlandırıyorlar genelde, fazla da eklenince bu sefer saf suyu daha iletken hale getirme ihtimali var o yüzden konsantrasyon önemli, o hazır sıvıları low conductive (az iletken) veya non-conductive (iletken değil) diye satarlar genelde, o değer de belirtilir. Katkı olunca yalıtkan olmuyor ama belli bir seviyenin altı non-conductive kabul edilir. Saf su iletken değil normalde. Makbul olanı da şu: Yüksel termal iletkenlik, az (veya hiç) elektriksel iletkenliği olacak. En ideal soğutma sıvısı budur

• Bu arada linke göz attım. 1.889v verilmiş işlemciye, bu voltaj + adam gibi bir sıvı soğutma ile belllki cpu-z validation alınabilir Çıktığı zaman 6-6.5 ile şansımızı deneriz artık.
    6 ghz bu işlemcilerin günlük kullanılabilir max limiti olacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 29 Şubat 2012; 13:15:50 >
  • quote:

quote:

quote:

and using dry ice

sıvı azot la sogutmak en mantıklısı fakat intel işlemcileri sıvı azot ile sogutarak sonuca ulasılmaz.
    kilitlenip kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.