Şimdi Ara

Ivır zıvır bir çok ürün bakmadan geçmeyin ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
5
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENİ ÜRÜNLER!!! (fotoğrafları yakında eklenecek)

Logitech g35 kulaklık: içindeki kartı arızalı bir halde buradan 80 liraya aldım. 60 liraya yedek parça ve 40 lira işçilikle toparlayıp uzun süre kullandım ama gel gelelim Logitech kulaklıklarının kronik sorunu olan kulaklığı tutturan plastik parçaların çatlayıp kırılması sonucu bir kenara koymak zorunda kaldım. Kulaklık faal, kozmetik olarak temiz ve elimde yedek kablo, başüstü süngeri, kutusu vb. şeyleri var.istediğim fiyat 70 lira. kırılan plastik parçalar için çeşitli yöntemler var ama Logitech Türkiye'den bu konuda destek alma ihtimaliniz sıfır.Adamların sitesi bile çalışmıyor adam gibi öyle olsa ben kullanmaya devam ederdim.

Asus N12E_C1 ADSl modem: 1 senedir kullandığım modemi uydunete geçtiğim için boşa çıktı. antenler 2dbi ve sabit ama kullandığınız cihazın çekim gücü iyiyse rahat görüyor.kutusu faturası tüm aksesuarları mevcut. splitter için söz vermeyeyim ama ayarlamaya çalışırım. 125 liraya almıştım. 80 liraya bırakırım.

HALA KENARDA DURANLAR :)

PCI USB çoklayıcı: Kullanılmadı.Kutu kurulum cdsi ve çoklayıcı.İstenilen fiyat 10 tl

Ledli fanlar: mavi renkte şeffaf raidmax (az kullanıldı) ve siyah stok fan (el yapımı - test hariç sıfır sayılır) adet 10 tl

Ledsiz fanlar: kullanılmış, adet 5 lira

Telefon pensesi: Sadece telefon hatlarının uçlarını birleştiren model. Ethernet kablolarının uçlarını halledemez. Temiz durumda. 5 lira

Ram Kılıfları: 2 adet kutusunda açılmamış bir şekilde duruyor.Eski tip belleklere yerleştirilip kullanılabilir. adedi 5 lira

Quake USB Beyaz klavye: Nerdeyse hiç kullanılmadı.Yedek klavye olarak bir köşede yatmasından dolayı rengi hafif solgun. Fonksiyon, uyku, açma kapama tuşları da var. Yanında PS/2 dönüştürücüsü ile birlikte. 10 lira.

Hugo Boss USB mini optical mouse: Eşantiyon bir ürün piyasada bulunmaz. Makaralı kablo sistemine sahip.Notebooklar için ideal ufaklıkta.Üstünde ve kılıfında hugo boss logosu mevcut.Meraklısına. 10 lira.

Bross USB Optical mouse: Bilgisayarı toplarken mouse kargodan geç gelince 1 günlüğüne kullanmak için almıştım.Kutusunda temiz durumda. 5 lira

Freequick 4 port usb hub: Kullanılmamış bir ürün ancak dış malzemesinden kaynaklı bir yapışkan durumu var.Kenarda uzun süre durunca böyle bir durum oldu. Mümkün olduğunca yapışkanlığı gidermeye çalışacağım.Yanında güç adaptörü de mevcut. 10 lira.

Aztech DSL605EW ADSL 2/2+ modem: İlk nesil çift antenli versiyon. Yıllarca sorunsuz kullandım. Ürün kozmetik olarak yıpranmış ama sağlamdır.Tamir görmedi. TTnet teknisyeni hızınız 12mbit e çıktığında kopmalar oluyorsa modeminizin eskiliğinden oluyordur dediği için yeni bir modemle değiştirdim yoksa 8 hatta 9mbit e kadar stabil bir bağlantı sağlıyor.Tek sıkıntısı anten yuvalarından biri gevşek olduğundan anten kolayca sağa sola düşebiliyor hepsi bu.Yanında 2 tane ethernet kablosu, sonradan aldığım bir çift 5dbi lık anten ile birlikte gönderilecek.Splitter boşta olmadığından elimde maalesef gönderemiyorum. 25 lira

TP-LINK TL-WN322G Wireless USB Adapter: 54mbit e kadar kablosuz bağlantı sağlıyor.Aktif olarak hiç kullanılmadı.Kenarda uzun süre yattı.Geçen windows 7de tak kullan şeklinde çalıştırdım sıkıntısı yok. PSP xlink desteği mevcut. Kutusu ve tüm içeriği ile birlikte. 10 lira.

TUNÇMATİK Ecolite 600VA Harici güç kaynağı: Yıllarca sorunsuz kullandım. Bilgisayar ve monitörü aynı anda takıp kullandım.5 dakikaya yakın bir süre çalıştırıyordu.Bu yaz sıcakların etkisiyle sanırım aşırı yüklenmeden otomatik olarak kendini kapatması durumu oldu.Bunun dışında bir sıkıntısı yok.Alacak kişi basit özelliklere sahip bir kasayla daha uzun süre kullanabilir. 20 lira.

Rail Simulator: Kutusunda 1 kere yüklenmiş temiz DVD'li oyun. 5 lira.

Battlefield 1942 WWII Anthology & Vietnam: Toplamda 8 cdlik 2 ayrı paket.Nostalji ve koleksiyon meraklıları için bulunmaz nimet. Sadece 1 kere kullanılan temiz cd ler. Emin değilim ama hatırladığım kadarıyla win7 üstünde oynamıştım. Hepsi 20 lira.

Önemli not: Fotoğraflarda tozlu, paslı vb. kötü durumlarda gözüken ürünler satılmadan önce temizlenecektir merak etmeyin.Sadece fotoğraf çekmeden önce temizleme şansım olmadı kusura bakmayın.

İstanbul içi Kadıköy ve çevresinde elden teslim edebilirim. Avrupa yakasına metrobüs hattına yakın olduğu sürece yine elden teslim yaparım ancak minimum 25 liralık alışveriş yapılması şart ki gidip geldiğime değsin.Aynı şekilde şehir dışına önce havale sonra kargo şeklinde minimum 25 liralık alışveriş gerçekleştirebilirim.Bu tutarların altında ne sizin ne de benim uğraşmama değmez.Fiyatları makul tuttuğumu düşünüyorum.Bu sebepten dolayı pazarlık talebiyle gelinmemesini rica ederim.Toplu alımlar için özel mesajla talepte bulunabilirsiniz. Son olarak işimden dolayı mesajlara geç cevap verme ve/veya teslimat için gün belirleme sıkıntıları olabilir işimden ve mesai günlerim/saatlerimden dolayı. Çok aceleci, bir an önce almam lazım diyen kişiler hiç zahmet etmesin sonra karşılıklı birbirimizi üzemeyelim. İlgi gösteren herkese teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metcat -- 28 Ekim 2016; 14:13:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Ledsiz fanlar için takip
  • pm
  • Şerit LED ler guney_82 isimli kullanıcıya satılmıştır.

• Cd sürücüsü dediğin benim laptopun dedi yerine hadi takacam da. Senin sürücüsü usbyle kullanabilir miyim kardeş.. dvd wr mı bi de icindeki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufyesil

Cd sürücüsü dediğin benim laptopun dedi yerine hadi takacam da. Senin sürücüsü usbyle kullanabilir miyim kardeş.. dvd wr mı bi de icindeki

ürünün içindeki cd sürücüsü abi bildiğin sadece cd okuyor.diğer sormak istediğiniz şeyi anlayamadım.cümlenizi bir daha kurabilirseniz memnun olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • everest IDe box ın usb ve power kabloları tammı hocam ?
  • zakokkk kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Tamdır.Benden alıp eve gittiğiniz zaman takıp çalıştıracaksınız sadece ;)

• Mobilden giriyorum. Ledli ve ledsiz fanlara bakacaktım ama ilk mesajdaki resimler görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Impacto kullanıcısına yanıt
    Hem büyük halleriyle hem de ön izlemeleriyle gözüküyor mesajda. Bilgisayardan bakıp beğendiğiniz olursa iletişime geçersiniz.

• Kargo mevzusu olmasa mousepad'i düşünebilirdim, güzel ürünler.
  • Tüm kasa fanları cohannan isimli kullanıcıya bayramdan sonra gönderilmek üzere anlaşılmıştır

• ledleri kaça satıyosun hocam
  • Ledli fanların tanesi 10 lira, şerit led ler ise belirttiğim üzere bir kullanıcıya satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.