Ivern'e kırmızılarda saldırı hızı alındığını görüyorum. Bunun sebebi nedir? Antremanda denedim ama kampların alınma hızı seviyeye bağlı, saldırı hızına göre değil. Ben zırh ağırlıklı tank rünler ile giriyorum ve küçük ormancı itemini alıp bir süre sonra satıyorum yani orman itemini almıyorum. İtem Listem Genellikle Şöyle; Kefaret - Ayakkabı (Gezgin) - Athene - Demir Solari - Kızgın Buhurdanlık - Şövalyenin Adağı
Orman eşyasını 18 olmadan satma, Ivern ile lanelerden çok fazla farm alamazsın ve eşyayı satarsan da tecrübeden geri kalırsın.
Saldırı hızı alınma sebebi erken oyun ganklerinde kırmızı güçlendirme ve çalı ile birlikte olabildiğince oto atak yapabilmek.
Paul Scholes
kullanıcısına yanıt
saldırı hızı yerine zırhı daha verimli kullanıyorum. çalı düz vuruş senaryosunu oyun başı pek yapıcak an gelmiyor. (daha hiç saldırı hızı denemedim) orman itemini erkenden satıyordum burda bariz bir şekilde hata yaptığımı sonradan farkettim artık buna dikkat edicem. şuan 5maç 5win şeklinde gidiyorum. Kendi başıma biseyler yapmaktan çok takımıma fayda sağlamayı sevdiğim için ivern bana göre bir hero umarım devamınıda getirebilirim.
Baskınlarda erken seviyede çalı olayını uygulamanız şart gibi bir şey. Zırh kırmızılarını değiştirmeniz de dayanıklılıktan pek bir şey kaybettirmez, alışmanızı öneririm.
Paul Scholes
kullanıcısına yanıt
haklısın. her ne kadar oyun tarzıma uymasada alışmaktan zarar gelmez.
zırh niyeki hero kırılgan değil öyle e si var q su var fightlarda arkada kalıyon zaten