Şimdi Ara

İÜHF'nin mahvedilmesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene okul 9k'yı gördü evet herkesin istediği mezunlarının Türkiye'nin en iyi hukuk fakültesi olarak gördüğü okul bu sene bundan ders çıkaran yönetim kontenjanı arttırma kararı almış ikinci öğretim kapatma kararı da geri çekildi hala yabancı dil eğitimi yok okulu mahvettiler İstanbul Hukuk İstanbul iktisatla aynı kaderi yaşamaya doğru gidiyor hayırlısı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu sene EA'da tercih yaparken 2020 sıralamalarına bakın 2021'e değil. İühf 2020 sıralamaları neyse bu sene de aşağı yukarı öyle olacaktır. Örgün tahminimce ilk 4 k'da kapatır. Ayrıca örgün hiçbir zaman 9k'da kapatmadı iühfte. İö'den bahsediyorsanız o da bu sene en kötü 6k civarı kapatacaktır. Yani iühf'nin mahvedildiği falan yok. Hala alabileceğiniz en iyi hukuk eğitimlerinden birini alabilirsiniz okulda. Tek olumsuz yanı diğer hukuk fakültelerinden gereksiz bir şekilde daha zor olması. Tercih edecekseniz zor olduğunun bilincinde olup gelin iuhf'e.

Bu arada mezunlara göre değil Türkiye Barolar Birliğinin yaptığı çalışmaya göre Türkiye'deki en iyi hukuk fakültesidir. Bu çalışmanın detaylarını internette 10 saniyede yapacağınız bir aramayla öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikeviper N kullanıcısına yanıt
    Örgün 4k kapatır ama iö 8k'dan aşağı olmaz diye düşünüyorum bu kadar fazla kontenjan olması çok saçma en iyi eğitimi alan 840 kişi var aynı şekilde Ankara da neredeyse bi bu kadar veriyor saçmalık ilk 10k dan iyi 2k mezun çıkıyor ülkede bir yılda bunun özeli devleti derken çok geçiyor

• Diyorum hocam 10 yıla iü hukukun iü iktisat konumuna düşmesi çok olası

• en iyi hukuk olmaya çooook uzak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.