Şimdi Ara

itunesten oyun program yüklenmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    iphone a tıkladım zaman içeriği acılıyor ya sol sekmede videos music vs. diye orda applications acılmıyor ki:S sadece Librarymde applications sekemsi var ordada oyunlar var veya programlar işte onları atamıyorum saatlerce uğraştım ancak iphone e basarsam yan yana duran sekmeler den applications cıkıyor oda en sağda ordaa oyunlar listede ancak sync seçenekleri ve diğer seçeneklerin hepsi silik çıkıyor.

Yani bu kadar garip ve saçma şeyler üstünde konusuluyor gunlerdir ,iphone nasıl application yuklenir bilen yok mu ya trajikomik resmen
    -Seagate 500+750Gb Sata2 7200.11
    Samsung 22'' Lcd Monitör-Magicool Sıvı Soğutma
    Hight Power 560w Psu-Samsung 2*1 Dvd-Rw Sata2
    Microsoft Klavye-Mouse-Nvidia Pov8800Gt 512Mb 256Bit Ddr3
  • yardımcı olucak kimse yokmu
    Hight Power 560w Psu-Samsung 2*1 Dvd-Rw Sata2
    Microsoft Klavye-Mouse-Nvidia Pov8800Gt 512Mb 256Bit Ddr3
  • akadaşalar ben yeni iphone kulanıcısıyım müzik video falan yüklüyemiyorum dediklerinizin hepsini yapıyorum devıces kayboluyor telefonda eşzamanlanıyor yazısı çıkp öylece kalıyor hiç bir şey yüklemiyor sorun nerde acaba bende anlamadım yardımcı olcak arkadaşalrın cevabını bekliyorum
  • Arkadaşlar iphone da Setting>General->Restrictions kısmı aktifmi ? yani bazı programların menüde görünmesini engellemek için kısıtlama yaptıysanz kapatmayı deneyin. Biraz önce aynı problemi bende yaşadım -ki bu başlığı bulma sebebim o zaten acaba baskası problemi çözmüş mü diye. Ben kısıtlamaları kaldırdım sorun çözüldü. Bi deneyin bakalm nolcak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: arazik911@mail.ru

ben itunesdan iphonuma program yukleyemiyorum installing gidiyor ama sonunda unknown error chikiyor... lutfen bana yardim edin

Türkçe konuşmayı öğrenirseniz yardım edebiliriz.
  • ben iphonuma itunes üzerinden program yüklemek istedim ama hata verdi. installing ( yükleniyor ) yaziyor ama yükleme bittikten sonra unknown error ( bilinmeyen hata ) diye bi şey çikiyor. anlatabildimmi acaba...
  • ben iphonuma itunes üzerinden program yüklemek istedim ama hata verdi. installing ( yükleniyor ) yaziyor ama yükleme bittikten sonra unknown error ( bilinmeyen hata ) diye bi şey çikiyor. anlatabildimmi acaba...

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

Orijinalden alıntı: arazik911@mail.ru

ben itunesdan iphonuma program yukleyemiyorum installing gidiyor ama sonunda unknown error chikiyor... lutfen bana yardim edin

Türkçe konuşmayı öğrenirseniz yardım edebiliriz.

arkadash nerdesin
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.