Şimdi Ara

itunes sorunu çok başımı ağırttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son 4 gündür bana kafayı yediren bu yüzden doğru düzgün ders çalışamadığım bi sorunum var. ipod touc 3. nesil kullanıyorum itunnes kurdum güzel güzel çaılıyordu daha sonra ne olduysa simgeye tıklıyorum hata vermıyor ama hiç bi kıpırdamada yok 10 kerede tıklasan açılmıyor tepki yok yonetici olarakta çalıştırdım olmuyor 2 şarkı var içinde onlardan başka şarkı dinleyemiyorum bu yuzden :D sistemım windows 7 ultimate 64bit itunnes herşeyi sildim kalıntı dosya dahil güncelledim yinede açılmıyor forumları araştırdım herkesın sorunu birazdaha farklı bulduklarımda da çaresi yoktu lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşeşkkür ederim.

• arkadaşlar yardım etcek biri yok mu?
  • Bilgisayardaki itunes çalışmıyorsa ve programı silip yeniden kurmanızda işe yaramıyorsa format atın.

bi de merak ediyorum, itunes tek başına saçlarınızı beyazlatamayacağına göre, acaba başlık "itunes sorunu çok başımı AĞRITTI" olacak olmasın
  • evet ben 1 harfi yanlış yerde kullandım ama sen şu an kendi bilmişliğinle rezil oluyosun çünkü ben orda başımı ağarttı demedim başımı ağırttı dedim. ayrıca sen başımı ağırttıdan neden kendince anlam çıkardın anlamadım başımı ağırttıdan saçların ağarmasını çıkarman benim sorunuma bundan daha fazla kafa yorduğun anlamına geliyor bence. format herkesin son düşüneceği çözüm bu sitenin varolması bazı sorunlarımızı en az zararla atlatmamıza yardım eder diye düşündüm. böyle ayrıntılara gireceğine daha önmli sorunlara çözüm bulmalısın bence çünkü ben gereken yerde türkçeyi düzgün kullandım ve eğitimimi bitrdim. benm yaptığım hata en azından bi pampişten daha gözardı edilebilir. arkadaşkar yardımlarınızı bekliyorum belki başka karşılaşanda vardır bu tür bi sorunla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messita

evet ben 1 harfi yanlış yerde kullandım ama sen şu an kendi bilmişliğinle rezil oluyosun çünkü ben orda başımı ağarttı demedim başımı ağırttı dedim. ayrıca sen başımı ağırttıdan neden kendince anlam çıkardın anlamadım başımı ağırttıdan saçların ağarmasını çıkarman benim sorunuma bundan daha fazla kafa yorduğun anlamına geliyor bence. format herkesin son düşüneceği çözüm bu sitenin varolması bazı sorunlarımızı en az zararla atlatmamıza yardım eder diye düşündüm. böyle ayrıntılara gireceğine daha önmli sorunlara çözüm bulmalısın bence çünkü ben gereken yerde türkçeyi düzgün kullandım ve eğitimimi bitrdim. benm yaptığım hata en azından bi pampişten daha gözardı edilebilir. arkadaşkar yardımlarınızı bekliyorum belki başka karşılaşanda vardır bu tür bi sorunla.

eğitim okul bitince bitiyor olsaydı ülke almış yürümüş olurdu merak etme sen ayrıca yazma değilde daha çok okumada sorununuz var galiba ben size harf hatanızdan Çat!! diye giydirmedim değil mi? önce aklıma gelen çözümü yazdım değil mi? demekki ne yapıyoruz ilk seferde gözden kaçabildiği için karşıdakine çemkirme(!)den önce tekrar ne yazmış diye okuyoruz!! Format herkesin son düşüneceği çözüm mü? bu durum değişir bence. Hayır en temiz çözüm budur diğer çözümler var ama sadece günü kurtarmak içindir. Bir daha benzer sorun olduğunda buraya konu açarken "Format atmak istemiyommm" yazın sizde bazı arkadaşlar aynen böyle yazıyor zaten bizde elimizi kolumuzu yorup cevap yazmayalım olur mu?

NOT: Aklınıza gelen hangi çözümü denerseniz deneyin kesin çözüm olmayacaktır. Sorun 64 bit kullanmanızdan kaynaklanıyor ayrıca. Dikkat her 64bit kullananlarda bu sorun var demedim! Bu sorun genelde 64 bit kullananlarda görülüyor diyorum! Tekrar okumayasanız diye açıklamalı yazdım

Türkçe'nin yanlış kullanılması bir hatadır, eğitim bitirsende bu gerçeği değiştirmez. Yanlış kullanımlarada bu şekilde cevap verdim vermeyede devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 1 Eylül 2011; 15:27:44 >

• ben okudum ve anladım. ben ağırttı dedim siz bunu ağartmak anladınız bence bırakın ağırttıyı oldugu gibi kalsın ayrıca format atarak bu sorunu halledecek olsam bu konuyu açmazdım bu çoğu kişinin bildiği bi çözüm yolu bence. karşınızda ufak bi çocuk varmışcasınada konuşmanız ayıp evet eğitimle herşeyin bitmediğini biliyorum ama ben en azından böyle ufak hatalar yapıyorum ama sizin dalga geçercesine kullandığınız üslup beni böyle bi cevaba itti yapıcılıktan cok eğlenme isteği sezdim. bu tarz bi sitede bunun tartışmasınıda yapmak istemiyorum kısa yoldan verdiğiniz uzun süren çözüm yolu için teşekkürler.
  • quote:

ben okudum ve anladım. ben ağırttı dedim siz bunu ağartmak anladınız bence bırakın ağırttıyı oldugu gibi kalsın ayrıca format atarak bu sorunu halledecek olsam bu konuyu açmazdım bu çoğu kişinin bildiği bi çözüm yolu bence. karşınızda ufak bi çocuk varmışcasınada konuşmanız ayıp evet eğitimle herşeyin bitmediğini biliyorum ama ben en azından böyle ufak hatalar yapıyorum ama sizin dalga geçercesine kullandığınız üslup beni böyle bi cevaba itti yapıcılıktan cok eğlenme isteği sezdim. bu tarz bi sitede bunun tartışmasınıda yapmak istemiyorum kısa yoldan verdiğiniz uzun süren çözüm yolu için teşekkürler.

eğlenme isteğim olmadığına emin olabilirsiniz yeride burası değil zaten eğlenmek için!

siz 4 gündür bu sorunla boğuştuğunuzu ve başınızı çok ağrıttığını söylüyorsunuz ve sonra format için uzun çözüm diyorsanız yapacak bir şey yok. Windows 7 sıfırdan kurmak yaklaşık 28 dakika sürüyor....

kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

ben okudum ve anladım. ben ağırttı dedim siz bunu ağartmak anladınız bence bırakın ağırttıyı oldugu gibi kalsın ayrıca format atarak bu sorunu halledecek olsam bu konuyu açmazdım bu çoğu kişinin bildiği bi çözüm yolu bence. karşınızda ufak bi çocuk varmışcasınada konuşmanız ayıp evet eğitimle herşeyin bitmediğini biliyorum ama ben en azından böyle ufak hatalar yapıyorum ama sizin dalga geçercesine kullandığınız üslup beni böyle bi cevaba itti yapıcılıktan cok eğlenme isteği sezdim. bu tarz bi sitede bunun tartışmasınıda yapmak istemiyorum kısa yoldan verdiğiniz uzun süren çözüm yolu için teşekkürler.

eğlenme isteğim olmadığına emin olabilirsiniz yeride burası değil zaten eğlenmek için!

siz 4 gündür bu sorunla boğuştuğunuzu ve başınızı çok ağrıttığını söylüyorsunuz ve sonra format için uzun çözüm diyorsanız yapacak bir şey yok. Windows 7 sıfırdan kurmak yaklaşık 28 dakika sürüyor....

kolay gelsin

arkadaşım anlıyorum seni ama pcnin içinde stduio pro. ları var ve çok zahmetli 28 dk.lık formattan sonra yüklemem gerekn çok şey var neleri alıcam neleri yüklicem zamanım yok bayramda bile ders çalışıyorsam anlamalısın halimi sadece yatarken ipod işime yarıyor film, müzik vs. yoksa format atınca pcnın hafifliceğini biliyorum. yardımın için teşekkürler yinede.

• programi hrseyiyle beraber kaldirdiktan sonra ccleaner la kayit defteri temizligi yap bir de oyle dene bakalim. hatta ipod touch i da restore et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

programi hrseyiyle beraber kaldirdiktan sonra ccleaner la kayit defteri temizligi yap bir de oyle dene bakalim. hatta ipod touch i da restore et

ok deneyecem bunuda teşekkür ederim.
  • quote:

programi hrseyiyle beraber kaldirdiktan sonra ccleaner la kayit defteri temizligi yap bir de oyle dene bakalim. hatta ipod touch i da restore et

itunes u ve tüm apple programlarını kaldırdım bütün kalıntı dosylarını sildim başlattan belgelerimde bulduklarımıda sildim sonra ccleaner kurdum once genel tarama yaptım sonra kayıt kütüğünü temizledim daha sonra pcyi yeniden başlattım büyük bir ümit ve heyecanla itunes un 64 bitlik son sürümünü kurdum ama sonuç yine hayal kırıklığı. ben abimin 64 bitlik notebookunda itunes kurdum onda hiç bi sorun yok onda çalışmaya devam ediyor. benim sistemimde çok iyi ama neden böyle oldu anlamadım. yardımların için teşekkürler.
  • quote:

quote:

itunes u ve tüm apple programlarını kaldırdım bütün kalıntı dosylarını sildim başlattan belgelerimde bulduklarımıda sildim sonra ccleaner kurdum once genel tarama yaptım sonra kayıt kütüğünü temizledim daha sonra pcyi yeniden başlattım büyük bir ümit ve heyecanla itunes un 64 bitlik son sürümünü kurdum ama sonuç yine hayal kırıklığı. ben abimin 64 bitlik notebookunda itunes kurdum onda hiç bi sorun yok onda çalışmaya devam ediyor. benim sistemimde çok iyi ama neden böyle oldu anlamadım. yardımların için teşekkürler.

ne demek, keske sorununu cozebilseydik :/ formattan baska care kalmamis gibi. kolay gelsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ne demek, keske sorununu cozebilseydik :/ formattan baska care kalmamis gibi. kolay gelsin :)

format gibi gözüksede birazdaha beklicem belki vardır benim gibi bu sorunu yaşayan biri çünkü benim pcde format atıldımı yüklenecek bazı şeyler çok uğraştırıyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.