Şimdi Ara

iTunes programı ile şarkıya resim koymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl yapılır , arkadaşlar önceden bazı şarkıları sürükleyip itunes e bıraktığım zaman bilgi ver e tıklıyordum oradan resim e tıklıyordum sonra resim ekleye tıklayıp seçtiğim resme ok dediğim zaman kolayca şarkıya resim ekleye biliyordum ama şimdi bir sorunum var şimdi sadece bir şarkıya resim yükleyemiyorum sadece bir şarkı başka şarkılar denedim hepisne resim koyrdu ama bir şarkıya koymuyor resim neden olabilir arkadaşlar sizce şarkıda mı sorun var itunes da mı anlamadım sadece bir şarkıya koymuyor resmi diğer şarkıları da sorunsuz koyuyor

• teksaslıkowboy kullanıcısına yanıt
    Dosya salt okunur biçimde olabilir.
    Sağ tıklayıp özelliklerden salt okunur çentiğini kaldırmayı deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkuncand

teşekkür ederim bir deneyim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkuncand

hocam denedim ama zaten salt okunur işaretlenmemiş , boştu orası zaten , ama nasıl oluyor da resmi yüklemiyor anlamadım ya sadece bir şarkıya yüklemiyor çok saçma bir şey hiç anlamadım neden böyle oluyor
  • sarkinin sanatci ve album ismini bilgi verden girmeniz yeterli, daha sonra album resimlerini al diyosunuz. Butun resimleri otomaktik kendi indirip ekliyor dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 11 Nisan 2015; 11:36:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

sarkinin sanatci ve album ismini bilgi verden girmeniz yeterli, daha sonra album resimlerini al diyosunuz. Butun resimleri otomaktik kendi indirip ekliyor dostum

nasıl yani hocam lütfen biraz daha yardım eder misin , yani şarkıyı itunes a atıp ben kendim mi şarkı bilgilerini yazacağım işte yani yılı , sanatçıları , albüm adını , katkıda bulunan sanatçıları vs gibi bilgileri ben yazacağım sonra olur mu diyorsun
  • teksaslıkowboy kullanıcısına yanıt
    Dostum sanatçının ismini ve albümünü girmeniz yeterli.Hangi albümünün ismini girerseniz o albüm kapağını itunes indirip resmini ekliyor.Bu albüm resimlerini ben bu şekilde ekledim örneğin:
     iTunes programı ile şarkıya resim koymak iTunes programı ile şarkıya resim koymak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 11 Nisan 2015; 12:44:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum sanatçının ismini ve albümünü girmeniz yeterli.Hangi albümünün ismini girerseniz o albüm kapağını itunes indirip resmini ekliyor.Bu albüm resimlerini ben bu şekilde ekledim örneğin:
     iTunes programı ile şarkıya resim koymak iTunes programı ile şarkıya resim koymak

hocam teşekkür ederim bir deneyim bakalım ben hiç öyle yapmamıştım hep bilgisayardan resim eklemiştim , ama benimki albüm değil single yine bir deneyim bakalım

• single falan farketmez dostum.İster 100 parça olsun, istersen 1 parça olsun.Sanatçı adına ve album adına ne yazarsan o resim eklenır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 11 Nisan 2015; 12:59:15 >
  • itunes çöpüyle uğraşmayın mp3 tag'leri için

şu MÜKEMMELDEN DE MÜKEMMEL programı kullansanız yeter

ücretsiz

mp3tag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 11 Nisan 2015; 13:14:10 >
  • quote:

single falan farketmez dostum.İster 100 parça olsun, istersen 1 parça olsun.Sanatçı adına ve album adına ne yazarsan o resim eklenır

hocam dedi ki apple kimliği ile itunes a giriş yapacakmışım bende girmedim şöyle bir şey denedim oldu , resim aynı şarkıyı başka bir siteden indirdim yine kalitesi boyu falan aynı aynı resmi ona yükleyeyim dedim bu sefer oldu yani başka bir siteden indirince şarkıyı ona yükledi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.