benimde bir sorum var.bilen vardır umarım. şimdi itunesla güzel güzel attık parçaları etiketleri(ID) herşeyi tamam album coverlarınıda bulduk ekledik tamam herşey güzel. peki ama girilen etiket değişiklikleri şarkı dosyasına giriliyor albüm adı,sanatçı adı vs. ama bu album artworkleri dosyaya kayıt olmuyor. mesela album artını koyduğunuz bir şarkıyı listeden silip tekrar eklediğinizde,önceden artworku olan şarkı sonradan eklediğinizde artwork'u olmuyor ve tekrardan eklemek zorunda kalıyoruz.işte bu artworklerin şarkı dosyasına kaydedilmesi için ne yapmak gerekiyor?
quote:
Orjinalden alıntı: bircenn
benimde bir sorum var.bilen vardır umarım. şimdi itunesla güzel güzel attık parçaları etiketleri(ID) herşeyi tamam album coverlarınıda bulduk ekledik tamam herşey güzel. peki ama girilen etiket değişiklikleri şarkı dosyasına giriliyor albüm adı,sanatçı adı vs. ama bu album artworkleri dosyaya kayıt olmuyor. mesela album artını koyduğunuz bir şarkıyı listeden silip tekrar eklediğinizde,önceden artworku olan şarkı sonradan eklediğinizde artwork'u olmuyor ve tekrardan eklemek zorunda kalıyoruz.işte bu artworklerin şarkı dosyasına kaydedilmesi için ne yapmak gerekiyor?
iPod'da değil ama iTunes'ta mp3lere yaptığın değişikliklerin kaydolması lazım. Her neyse Tag&Rename isimli bir program bu dediğin işi yapıyor.
İPODME çeviricisini indiriyorum fakat hata veriyor açarken. neden acaba ?
O olmayınca free ipod converter'i indirdim. Fakat 5mb lik bir videoyu 30 mb olarak çeviriyo Yanlış bişey yapıyorum heralde Free Video to İpod Converter'de Present: kısmında hangisini işaretleyeceğim doğru olması için ?
- bide kendi filmlerimi upload edip sizinle paylaşmak istiyorum. bende total video converter var. onunla hangi boyutlarda hangi ayarlarda yaparsam ipod touch için uygun olur ???
çok acil yardım lazım?
ipod shuffle'a şarkı atamıyorum.Sync dediğimde "the ipod cannot be synced.the required disk cannot be found'' yazısı çıkıyo.Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
dostum bende itunes i açmıo acil yardım the file itunes library itl connot... yazıo lütfennn ceza_00_11@hotmail.com(1.1.5 yaparken oldu)
arkadaşlar acil yardım, benim itunes ipodu görmüyo, daha aleti yeni aldım, ilk şarj için taktım, bi yandan şarj olurken bi yandan müzik atabilir miyim dedim, ama itunes da devices diye bi bölüm çıkmadı, acaba ilk şarj bitince bi daha takıp çıkarınca görür mü?
slm arkadaslar ıpod tuchıma mp3 atıyorum fakat baska bir bilgisayara takınca içindekiler siliniyo bunun bi çözümü var mı yada bunu yapmayan itunesa alternatif bir program var mı simdiden teşekkürler
Ya ben bu itunes denen allahın cezasını tam 4 kez yükledim ama sürekli aynı hatayı veriyo (the ipod cannot be synced.the required disk cannot be found).Sadece 1 şarkı atabildim ipoda.başka da atmıyo..ayrıca devices bölümünde ipodumun yanında ok işareti yok.restore yapmıştım ondan mı oldu acaba? lütfen biri yardım etsin?
arkadaslar itunes programını kullanırken ipot un siyah amplemi varya oraya sag tıklayarak enjekt secenegine bastım yanlıslıkla ve ipot un resmi yani logosu kayboldu tekrar nasıl ipot amplemi geri getirebilirim
ya ben böyle berbat bir program görmedim kullanamıyalım diye sanki ellerinden geleni yapmıslar bu itunes denen lanet program dünyanın parasını ödedim böyle iskence cekmek için mi
zentroviç: aleti resetlemeyi dene (alet neyse) olmadı yeni almışsın madem geri götür spikemurat: iPod'unu otomatik senkronize olacak şekilde ayarladığından taktığın pc'nin librarysinde ne varsa onları yüklüyor. Manuele alman lazım. (nerden diyeceksin, üstlerde bi yerde benim koyduğum bi screen shot var ordan bakarsın) aod.e : Sen de bi resetlemeyi dene, bi zararı yok bu olayın. ikinci dediğini anlamadım şahsen kuzey_16: enjekt (eject sanırım bu) iPod'unu bilgisayarından sorunsuzca çıkarman içindir. Usb'den söküp tekrar takınca düzelir. (bozulma söz konusu değil zaten)
screen shot koyabilirsiniz ayrıca. kafasını duvara vuran smiliden daha açıklayıcı olur.
iTunes aslında çok basit bi program, bilmiyorum belki de ben şanslıyım. Sadece bi kere dumur oldum. Araştırıp resetle çözmüştüm onu da. Ama gel gör ki kulaklık girişim bozuldu, aytunzun gözü kör olmasın, hep onun yüzünden!
evet ipot u tekrar cıkarıp takınca sorun ortadan kaltı sanırım kullanmaya alısmak için biraz da sabırlı olmak gerekiyor
Bölüm iTunes bölümü olduğu için yeni bir konu açmak istemedim.. Bildiğiniz gibi iTunes Store Türkiye açıldı.. Ama sadece App Store var. iPod'unuz yada iPhone'nuz için uygulamalar vs. var. Şimdi benim soruma gelelim:
Acaba Choose Your Country'den (ülkenizi seçinden) Türkiye'yi seçip kayıt olsam sonra United States iTunes Store'dan müzik , tv showu, vs alabilirmiyim ? Yada Direk iTunes Store'a United States'den mi üye olayım?
Yardımcı olursanız çook sevinirim. Kolay Gelsin!! .
Nereyi seçerseniz, ordan alışveriş yaparsanız. Trkiye üyesi ABD den alışveriş yapamaz...
merhaba ipoddaki müzikleri pc2ye itunes içine nasıl transfer edebilirim.pc'de o müziklerin hiçbiri yok.deneme yapamıyorum silinir diye korkuyorum.
arkadaslar itunes ipodumu gormuo ne yabmam gerekıooo acilll yardımmm :(((
quote:
Orjinalden alıntı: pfx212
merhaba ipoddaki müzikleri pc2ye itunes içine nasıl transfer edebilirim.pc'de o müziklerin hiçbiri yok.deneme yapamıyorum silinir diye korkuyorum.
iPod'dan pc'ye müzik aktaramazsın. Yani en azından iTunes ile olmaz. Yamipod mu ne varmış o yapıyor diyorlar ama bilemeyeceğim. Ben şahsen diskini kullandım bu iş için ;)
teşekkürler.
Apple'a sormak gerekli. Alt tarafı tüm görevi medya yönetimi ve çalması olan bir uygulamayı bu kadar hantal yapan şey nedir? Gün geçtikçe daha da karmaşıklaşıyor, yüklemesi uzun sürüyor, görüntüsü çirkinleşiyor ve bellekte aşırı yer işgal ediyor. Güzel, dört dörtlük bir alternatifi de yok işin kötüsü. yanlız sunu söylemeden de gecemicem burdan tüm donanım haber ekibine tesekkür ediyorum özelliklede SOULMATE ' ye eger bu gün ipod touch ı sorunsuz bir sekilde kullanıyorsam. bu arkadasların sayesinde dir. emeginize saglık...
Nefret ettim su itunes denen programdan ,
pc'deki videoyu Nero programiyla MPG4 formatina cevirdim , itunes ile touch icine gonderdim , cihazda "videos" bolumunde yukledigim video gozuktu fakat oynatinca ne bir ses ne bir nefes lanet olsun neyi beceremediysem , sony programlari ne rahatti goddamn itunes