Bildirim
İtunes iphone nu görmüyor :( Neden???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yanlış birşey söylemeyeyim ama herhalde güvenlik kilidi koymuşsun telefona onu kaldır öyle dene.Tabi bu sadece bir tahmin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: akid
Yanlış birşey söylemeyeyim ama herhalde güvenlik kilidi koymuşsun telefona onu kaldır öyle dene.Tabi bu sadece bir tahmin..
Hay kardeşim çok teşekkür ederim sayende çözdüm olayı sayende saygılar :) -
Sevindim yapabildiğine -
ya hocam şimdi de ringtone çıkmıyor neden acaba.zilseslerini atıcam atamadım resimde olmadığı gözüküyor zaten neden acaba??? -
Cümleyi biraz daha toparlarsan belki yardımcı olabilirim -
itunes de sol üst köşete TV show,radio,movies yazan yerde ringtone tazıyordu daha önce şimdi o yok nasıl çıkartacağım?? -
Ringtones iphone'u bağlayınca çıkıyor sol üst köşede yok zaten.Device yazan yerde senin telefonun adı çıkıyor ona basınca Summary-info-Ringtones vs çıkıyor zaten sende bilirsin ama yanlış kalmış galiba kafanda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X