Şimdi Ara

Itunes ile ilgili bir kaç sorum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Program ekle/kaldır'ı incelerken Bonjour diye bir program gözüme çarptı. Ben yüklemedim, kimbilir ne menem şeydir diyerek kaldırdım. Itunes'u açtığımda bonjour ile ilgili hata verdi. Meğer Itunes'un bir parçasıymış. Yeniden Itunes indir yükle diyor. Gerçi açılmasında bu uyarıdan başka bir sorun olmadı ama eğer Itunes'u yeniden yüklersem İphone'daki sonradan yüklediğim uygulamalar gibi rehber gibi şeylerin silinmesi durumu ile karşılaşır mıyım?

2- Bugün iki tane oyun yüklemiştim. Ama bir türlü doğru dürüst çalışmayınca telefondan kaldırmaya karar verdim. Uygulamaya elimi basılı tutunca çıkan çarpı işaretine basarak telefondan bu oyunları kaldırdım.

Fakat Itunes'a telefonu bağlayınca I'tunes bu oyunları indirmeye çalışıyor. Durdurup, sağ tıklayıp sil diyorum. Biraz sonra tekrar indirmeye çalışıyor. Bu durumu nasıl sonlandırabilirim? Itunes üzerinden aygıtlarımdan telefon içindeki uygulamalara baktığımda da halbuki bu iki oyun gözükmüyor.

Not: Tel 3gs, jb vs yok. ios 5.01

• 1- bencede kaldırıp tekrar kurun itunesun bir parçasıdır icloud yedekleme kullanıyorsanız karşılaşmazsınız
    2- uygulama eş zamanlamasını kapatlamalısınız itunesda telefona tıklayın orada uygulama var
  • Tesekkurler. iCloud kullanıyorum. Müsait olunca deneyeceğim dediklerini...
  • arkadaşlar ya yeni iphone sahibi olcam cuma günü inşallah. şimdiden itunes u kurdum kurcaladım öğreniyim diye. yalnız bi sorum var app lerin olduğu yeri açıyorum top free lere bakıyım diyorum sadece 200 tane uygulama gösteriyo daha çok yok mu? nasıl bakabilirim? indiriyorum bi yandanda beğendiklerimi falan. sadece free uygulamaları görmek istiyorum var mıdır bir yolu aceba?
  • up
  • tekrar yukarı
  • arkadaşım kategori kategori gezdiğinde çok daha fazla olduğunu göreceksin kalitesiz uygulamalar silinir v.s sen merak etme uygulama sıkıntısı yaşamazsı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurnet2000

arkadaşım kategori kategori gezdiğinde çok daha fazla olduğunu göreceksin kalitesiz uygulamalar silinir v.s sen merak etme uygulama sıkıntısı yaşamazsı

aslında şöyle demek istiyorum.itunes ta app store da bulunan bütün free uygulamaları görmek istiyorum var mı böyle bir imkan? 200 tane gösteriyor ya onu artıramazmıyız yani? teşekkür ederim cevabın için.
  • Senin için biraz bakındım itunes'a. Ben de bulamadım 200 den fazla gösterme gibi bir seçenek. Ama sanki şöyle bir yol izlesen daha iyi. Bizim forumda da öyle konular var. "Ücretsiz uygulamalar" gibi. Öyle listelerden yararlanıp store'ede aratıp tek tek indirebilirsin.
  • iTunes orada Top uygulamaları verdiği için sayıyı 200 ile sınırlamış.
    Burada 10.000 free uygulamayı görebilirsin:http://appshopper.com/iphone/all/free/

next-next diye sayfalarda ilerledikçe bir süre sonra yeteeeeeeeeeeeeeeer diye attığın çığlığı duymak isterdim
  • Cihazı aldığında farkedeceksinki o 200 bile bitmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

iTunes orada Top uygulamaları verdiği için sayıyı 200 ile sınırlamış.
    Burada 10.000 free uygulamayı görebilirsin:http://appshopper.com/iphone/all/free/

next-next diye sayfalarda ilerledikçe bir süre sonra yeteeeeeeeeeeeeeeer diye attığın çığlığı duymak isterdim

Güzel site sanırım uygulamasıda var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.