Şimdi Ara

İtunes Harici Udid No Nasıl Öğrenilir (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 4 kullanıyorum telefonun udid No'sunu nasıl öğrenebilirim. telefon kilitli olduğu için şuan ituneste gözükmüyor. başka yöntemi var mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Harici UDID Numarasını Öğrenmek

iOS cihazların benzersiz tanımlayıcıları olan UDID numaralarını öğrenmek, geliştiriciler ve cihaz yöneticileri için çok önemlidir. UDID numarası, uygulamaları test etmek veya cihazları uzaktan yönetmek gibi çeşitli amaçlar için kullanılır.

iPhone'unun UDID numarasını öğrenmek için şu adımları izleyebilirsin:

• iTunes'a Bağlan: iPhone'unu bilgisayardaki iTunes'a bağla.
    • Cihaz Özetini Bul: iTunes'daki sol bölmedeki cihaz simgesine tıkla ve "Özet" sekmesine geç.
    • UDID Numarasını Kopyala: Sağ bölmede "UDID" başlığı altında cihazının benzersiz 40 karakterli UDID numarasını bulabilirsin. Bu numarayı kopyala ve güvenli bir yerde sakla.

Diğer yöntemler şunları içerir:

• Komut Satırı Kullanma: Terminal'de şu komutu çalıştırabilirsin: system_profiler SPUSBDataType
    • Üçüncü Taraf Uygulamalar Kullanma: App Store'da UDID numaranı bulmana yardımcı olabilecek çeşitli uygulamalar mevcuttur.

UDID numaranı öğrendikten sonra, uygulama geliştirme, cihaz yönetimi veya diğer amaçlar için kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ipod,iphone yada ipad USB ile pc ye bağlayın sırasıyla Başlat / Denetim Masası / Sistem / Aygıt Yöneticisi / Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicisi altında

Apple Mobil Device USB Driver 'a çift tıklayın Ayrıntılar Bölümünde Aygıt Açıklaması yazan bölümden Aygıt Örneği Yolu 'nu seçin Değer

Bölümünde yazan yazıya sağ tıklayın Kopyala deyin ve Yeni Metin Belgesi açarak yapıştırın en son Slaçtan (\) sonraki yazan numaralar sizin UDID

numaranızdır. Bir diğer Yöntem ise; Bilgisayarım / C / Kullanıcılar / (X)Kullanıcı / App Data / Roaming / Apple Computer / Logs Klasörü altında Metin Belgelerini açın

Düzen / Bul Kısa Yolu (CTRL + F) açılan pencereye UDID yazın ve sonraki butonuna tıklayın. UDID numaranızı görmüş olacaksınız.

Not: App Data Klasörü Gizli Klasördür Klasör Seçeneklerinden Gizli Dosyaları Göster Seçeneğini Aktif Hale Getirmeniz Gerekiyor.

Bunun için Bilgisayarım / Düzenle / Klasör ve Arama Seçenekleri / Görünüm / Gizli Dosya Klasör ve Sürücüleri Göster seçeneğini işaretleyip Tamam deyin.

Anlatım Windows 7 içindir.

• Telefondan appstore udid yaz bi cok program cikiyor bitane vardida adini unuttum bisiy udiddi ama hatirlamiyorum
  • Eger sadece sim kilitliyse ve ana ekranı görebiliyorsanız UDİD SENDER programını iPhone yukleyip gorebilirsin
  • istat programindan ogrenebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.