Bildirim
iTunes'e gerek duymayan tweak var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
PwnTunes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WoLeRiNe
PwnTunes
8.3 için aktif mi?
8.3'ten sonra bunu herhangi bir programın yapabileceğini zannetmiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yoney
8.3'ten sonra bunu herhangi bir programın yapabileceğini zannetmiyorum.
8.3 te kullanabilirmiyim?
8.3 ve sonrası demeliydim sanırım :D 8.3 ile beraber bu imkan maalesef ortadan kalktı. Jailbreak yapmak durumundasınız.
quote:
8.3 ve sonrası demeliydim sanırım :D 8.3 ile beraber bu imkan maalesef ortadan kalktı. Jailbreak yapmak durumundasınız.
kardeşim zaten cihaz jailbreakli. böyle bi tweak varmı diye sordum zaten iyi okuduysan -
quote:
Orijinalden alıntı: İYF
quote:
kardeşim zaten cihaz jailbreakli. böyle bi tweak varmı diye sordum zaten iyi okuduysan
Kastının bu olduğunu düşünmemiştim. O halde yukarıda arkadaşın dediği gibi Pwntunes ile bu mümkün. IOS 8 desteği var, 8.3'ü destekleyip desteklemediğini bilemiyorum, denemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 2 Temmuz 2015; 1:42:44 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: İYF
quote:
kardeşim zaten cihaz jailbreakli. böyle bi tweak varmı diye sordum zaten iyi okuduysan
Kastının bu olduğunu düşünmemiştim. O halde yukarıda arkadaşın dediği gibi Pwntunes ile bu mümkün. IOS 8 desteği var, 8.3'ü destekleyip desteklemediğini bilemiyorum, denemek lazım.
Teşekürler
8.3 ile sorunsuz çalışıyordu.
8.4 ile henüz deneme fırsatım olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X