Bildirim
iTunes 11'in çıkış tarihi ertelendi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kolay olsun aralık bile olur -
Artik sacma sacma hata kodlari gorup surekli internetten nasil hata kodu cozerim diye bakmak istemiyorum! Her hata icin farkli farkli islem yapiyorsun cihaza restore atmak saatler suruyor. 5.1.1 cihaza restore yapmadim bir turlu gecen gun. Neymis ios 6 cikmismis. Yuklemek istemiyorum birader shift+restore la 5.1.1 de kalmak istiyorum. ! Neyse bak sinirlendim aksam aksam
-
quote:
Orijinalden alıntı: itachi237
Artik sacma sacma hata kodlari gorup surekli internetten nasil hata kodu cozerim diye bakmak istemiyorum! Her hata icin farkli farkli islem yapiyorsun cihaza restore atmak saatler suruyor. 5.1.1 cihaza restore yapmadim bir turlu gecen gun. Neymis ios 6 cikmismis. Yuklemek istemiyorum birader shift+restore la 5.1.1 de kalmak istiyorum. ! Neyse bak sinirlendim aksam aksam
3 senedir itunes kullaniyorum, bircok surumunu kullandim ama simdiye kadar yalnizca bir kere hata mesaji aldim. ondada shsh kaydi islerine bulastim jb ile isim olmasa da, ondan sonra update ederken hata veriyordu, kendi hatami buldum cozdum ve sorun kalkti.
evet itunes ilk basta kullanmasi cok basit olmayan bir program ama bir sure sonra alisiyorsunuz. eger uzun suredir kullanip surekli hata mesajlari ile karsilasiyorsaniz sorun itunes'da degil...
-
Yeni tasarım çok iyi fakat umarım CoverFlow gibi görünümler kaldırılmaz.
-
Hayret!!! Şu saat oldu hala daha fandroid salgınına uğramadı konu ve en ilginci ise kimse moderator'e yada foruma laf sokmadı?!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X