Şimdi Ara

İtü Mühendislikler Kaç Bin Yükselir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
3
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phoenix__

itü uçak geçen sene türkçesi 9760 küsürle almış.Bu sene nolur sizce.Sıralamam 9050 lerde girebilir miyim sizce?

kardes benm de 8494 aynı dert bende de var..napcagımı sasrdm .s

ıstanbl tıp mı yazsam ne .
  • quote:

Orijinalden alıntı: akınbaylı

quote:

itü uçak geçen sene türkçesi 9760 küsürle almış.Bu sene nolur sizce.Sıralamam 9050 lerde girebilir miyim sizce?

Hocam benimki zor baya .eger kacirirsan buyuk iht direkten donersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

kardeş uçağı ben de istiyordum bi aralar ama hiç umudum kalmadı sana bi fikir vereyim. bence geçen seneki itü uçak ingilizce kaçla kapatmış ona bak öyle bi düşün. tam hatırlamıyorum ama 7k'lardaydı. türkçe fakülteyle kapanan ing. fakültenin kontenjanı aynı olduğundan Türkçe ingilizcenin yerini alacaktır bi nevi. sen yine yaz uçağı , tıpı uçağın altına yazarsın

• Yahu çok abartılıyor şu konu. Kaç yere yazdım, buraya da yazıyorum. katılırsınız, katılmazsınız sizin elinizde...

Makineden örnek vereceğim. İTÜ Makine %100 ingilizce kontenjanı kaç:36, %30 ingilizce yani türkçe kontenjanı da 211. 36 kişi ne kadar etkiler ki? her bölümde de kapanmadığını düşünürsek en fazla 200-300 kişi kontenjan farkı var tüm bölümlerde toplam. Ki bence o kadar bile yoktur. Açılan tıp kontenjanlarını da hesaba katarsak ben sıralamaların yükseleceğini zannetmiyorum.

Benim geçen sene 378 puan ile y-mf4 65.150 sıralamam vardı. Bu sene bir arkadaş 358 puan ile 60.000 olmuş. Görüldüğü gibi sınav daha zor olmuş gibi görünüyor... Sıralamaların yükseleceğini sanmıyorum...

Bunlar tamamen kişisel görüşümdür, tahminimdir. Sonuçta herkes tahmin yapıyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 6 Temmuz 2013; 1:52:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Yahu çok abartılıyor şu konu. Kaç yere yazdım, buraya da yazıyorum. katılırsınız, katılmazsınız sizin elinizde...

Makineden örnek vereceğim. İTÜ Makine %100 ingilizce kontenjanı kaç:36, %30 ingilizce yani türkçe kontenjanı da 211. 36 kişi ne kadar etkiler ki? her bölümde de kapanmadığını düşünürsek en fazla 200-300 kişi kontenjan farkı var tüm bölümlerde toplam. Ki bence o kadar bile yoktur. Açılan tıp kontenjanlarını da hesaba katarsak ben sıralamaların yükseleceğini zannetmiyorum.

Benim geçen sene 378 puan ile y-mf4 65.150 sıralamam vardı. Bu sene bir arkadaş 358 puan ile 60.000 olmuş. Görüldüğü gibi sınav daha zor olmuş gibi görünüyor... Sıralamaların yükseleceğini sanmıyorum...

Bunlar tamamen kişisel görüşümdür, tahminimdir. Sonuçta herkes tahmin yapıyor değil mi?

makınenın turkcesı 200 ıngcesı 30 cıvarıdır fazla etkılemez ama

ucakta yarı yarıya 35-35 olunca baya etklıyor acıkcası ...

bu arada mf3 10200 mf4 8494

hangı bolumlerı onerırsnz..?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Yahu çok abartılıyor şu konu. Kaç yere yazdım, buraya da yazıyorum. katılırsınız, katılmazsınız sizin elinizde...

makınenın turkcesı 200 ıngcesı 30 cıvarıdır fazla etkılemez ama

ucakta yarı yarıya 35-35 olunca baya etklıyor acıkcası ...

bu arada mf3 10200 mf4 8494

hangı bolumlerı onerırsnz..?

yine de çok değişeceğini sanmıyorum... ben sizin yerinizde olsam ftr yazardım. olmadı, en çok istediğüm mühendislik, okumakta olduğum makine. siz ne istiyorsunuz?

• boğazıcı kımya da dusnyrdm ama kımısı kımyada ıs yok dedı...kımısı ıng hazrlıgı cok zor dedı..bıraz caydm acıkcası

odtu uzay ve havacılk veya tıp...artk kafa en uç yerlere gıtmeye basladı bu arada boğazıcı ıle ılgılı

http://www.radikal.com.tr/egitim/bogazicinde_bin_zombi-1105951

okumanızı tavsıye ederm :D
  • quote:

boğazıcı kımya da dusnyrdm ama kımısı kımyada ıs yok dedı...kımısı ıng hazrlıgı cok zor dedı..bıraz caydm acıkcası

odtu uzay ve havacılk veya tıp...artk kafa en uç yerlere gıtmeye basladı bu arada boğazıcı ıle ılgılı

http://www.radikal.com.tr/egitim/bogazicinde_bin_zombi-1105951

okumanızı tavsıye ederm :D

Tıp yaz hocam bence garanti meslek. Uzman oldun mu ücret de dolgun... Hiç kaçırma derim. Sıralama kaç bu arada ?

• mf3....10276

mf4....8494

guzel sehrlerde guzel unıversıtelerde muh okumak bır yanda

6 sene çile çekp snra omur boyu rahat etmek bır yanda bılemedm valla

muhendslk secıcek olsam ne yazcagımı da tam bılmıyorm

fotodakıler tutuyo mesala

İtü Mühendislikler Kaç Bin Yükselir?
  • akınbaylı A kullanıcısına yanıt
    Mühendislik de tıp da zordur. ama mühendisliğe özel ilgin vardır, bu zorluk sana zevk verir. aldığım duyumlar bu yönde. ilk 10k da kazandığın bir mühendisliğin kolay olmasını bekleme. tıpın zorluğu da ortada. özel ilgim var çabalar kendimi yükseltirim diyorsan mühendislik oku ama en iyilerden olman gerektiğini unutma üniversiteyi kazanmakla bitmiyor. bu yüzden sevdiğin bir mühendislik seç. eğer ki 6 yıl boyunca tıpın zorluğuna katlanırım, sonra oturur paramı alırım diyorsan da tıp yaz. tamamen ilgi meselesi bence...
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    kardeş hesabı böyle yapınca çok haklısın. ama olaya bir de şöyle bak. İTÜ Makinanın önündeki fakültelerden uçak ve EHM de ingilizceyi kapattı. hal böyle olunca uçak isteyen adam giremeyince makina yazar EHM isteyen adam da gelmedi diye makina yazarSA (bu sadece ihtimal) ortalık karışır ve makina hiç yükselmediği kadar yükselir. ayrıca adam 4bininci olmuş mesela , bakıyorum İTÜ Makina öneriyorlar bu ne saçmalıktır? itü makinanın tavan puanı bile o kadar yok. ya tıp isteyenlerin rakip eleme çabası ya da bu insanlar gerizekalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General G

Mühendislik de tıp da zordur. ama mühendisliğe özel ilgin vardır, bu zorluk sana zevk verir. aldığım duyumlar bu yönde. ilk 10k da kazandığın bir mühendisliğin kolay olmasını bekleme. tıpın zorluğu da ortada. özel ilgim var çabalar kendimi yükseltirim diyorsan mühendislik oku ama en iyilerden olman gerektiğini unutma üniversiteyi kazanmakla bitmiyor. bu yüzden sevdiğin bir mühendislik seç. eğer ki 6 yıl boyunca tıpın zorluğuna katlanırım, sonra oturur paramı alırım diyorsan da tıp yaz. tamamen ilgi meselesi bence...

sonuna kadar katılıyorum...
  • quote:

kardeş hesabı böyle yapınca çok haklısın. ama olaya bir de şöyle bak. İTÜ Makinanın önündeki fakültelerden uçak ve EHM de ingilizceyi kapattı. hal böyle olunca uçak isteyen adam giremeyince makina yazar EHM isteyen adam da gelmedi diye makina yazarSA (bu sadece ihtimal) ortalık karışır ve makina hiç yükselmediği kadar yükselir. ayrıca adam 4bininci olmuş mesela , bakıyorum İTÜ Makina öneriyorlar bu ne saçmalıktır? itü makinanın tavan puanı bile o kadar yok. ya tıp isteyenlerin rakip eleme çabası ya da bu insanlar gerizekalı.

o bakımdan da siz haklısınız evet. ancak akıl yürütüyoruz hocam şu an. ne olacağı belli değil. merak ediyorum gerçekten

adam makine istiyordu, 4k da olsa gider. ama başka bir bölüm düşünen adama da o sıralamayla makine önermek saçmadediğiniz gibi

• Stainless.. kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun ne olacağı hiç belli değil. sen nereyi istiyordun sıralaman kaç?
  • quote:

doğru diyorsun ne olacağı hiç belli değil. sen nereyi istiyordun sıralaman kaç?

ben okuyorum hocam :)
  • quote:

valla hiç mantıksız gelmiyo, bunları düşünmekten fıttırıcam yakında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nashty

quote:

aynen ben de valla...uçak yazcaktm...şimdı baska yerlerı dusunuyrm..sıralamam 8400

ama herkes itü ınsaat dıyor...kararlılıkla :D..kafam cok karısık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nashty

quote:

aynen ben de valla...uçak yazcaktm...şimdı baska yerlerı dusunuyrm..sıralamam 8400

ama herkes itü ınsaat dıyor...kararlılıkla :D..kafam cok karısık

ben de itü makina diyorum bütün planlarımı da ona göre yaptım 9870 benim sıralamam da tutmazsa valla tam çöküntü :D

• makinanın fazla etkılenmez ama turkcesı 200 kusur kısı alıyo ıngcesı 36 mı ne

ucak da yarı yarıya 35-35 :D...

makıne en fazla 10k ya gerıler...en fazla
  • quote:

makinanın fazla etkılenmez ama turkcesı 200 kusur kısı alıyo ıngcesı 36 mı ne

ucak da yarı yarıya 35-35 :D...

makıne en fazla 10k ya gerıler...en fazla

inşallah dediğin gibi olur,ama içini karartma sen de tıp kontenjanları da büyük bir etken olucak gibi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.