Şimdi Ara

İTÜ MÜHENDİSLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam hepinize kolay gelsin, dün okulda teknik geziye gittik. İtü kampüsünü falan da gördük o kadar hoşuma gitti ki :D Bu sene en fazla okul puanıyla beraber 350 falan yapabilirim, full yapsam bile 430 geliyo o yüzden bu sene mümkün değil yani :D Sizce bir sene İTÜ için hazırlanmak iyi midir yoksa bu sene gitsem mi ne gelirse

• nefes almadan calisirim diyorsan olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gelirse gıdersen bolumden memnun kalmayıp yine hazırlanırsın bosuna senelerini heba edeceğine 1 yıl daha hazırlan Itude istedıgin bolüme git. 1 yılı buyutme gozunde.

• Bar Filozofu kullanıcısına yanıt
    bölüm belli zaten de hangi üni olursa diye yani :D ayrıca bu 2 ay çok sıkarsam en fazla istanbul ticaret tam burslu gelir 375le almış ama dediğim gibi dün itüyü gördükten sonra ağzımdan cıkan cümle "Ben burada okumak istiyorum!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

bölüm belli zaten de hangi üni olursa diye yani :D ayrıca bu 2 ay çok sıkarsam en fazla istanbul ticaret tam burslu gelir 375le almış ama dediğim gibi dün itüyü gördükten sonra ağzımdan cıkan cümle "Ben burada okumak istiyorum!"

Kendine guveniyosan kal. bu arada hedeflediğin bolum ne?

bilgisayar
  • quote:

bilgisayar

Dedigim gibi mezunluk öcü değil,ayıpta degil mezuna kalmak. Bu arada Gebze Yte yi arastır derim. cok kaliteli Bilgisayar muhendisliğinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ MİMARLIK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi de ben bu yaşıma kadar hiçbir yerde çalışmadım ne sosyallik ne gezme tozma ne spor ömrüm boyunca full dershane ev vs geçti ailem de eğer bir sene boşluğun olursa bunalıma girersin diyo onu napcaz -.-

istanbul dışına çıkamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geleceginmuhendisi -- 18 Nisan 2014; 18:20:39 >
  • quote:

bi de ben bu yaşıma kadar hiçbir yerde çalışmadım ne sosyallik ne gezme tozma ne spor ömrüm boyunca full dershane ev vs geçti ailem de eğer bir sene boşluğun olursa bunalıma girersin diyo onu napcaz -.-

istanbul dışına çıkamam

Nasıl bi bosluk? mezuna kalırsan mı?
    ben bısey anlamadım.

cümleyi okuyunca ben de anlamadım :D şöyle izah ediyim ben ağustosta okullar açılsın diyen biriyim aşırı sıkılıyorum evde bi süre sonra. bi sene boyunca full evde olursam nolur onu düşünüyorum :D ayrıca teknik lisesindeyim gerçekten çok yoruluyorum şu sene elimden geldiği kadar lys kasıcam sonrası Allah kerim :D
  • quote:

cümleyi okuyunca ben de anlamadım :D şöyle izah ediyim ben ağustosta okullar açılsın diyen biriyim aşırı sıkılıyorum evde bi süre sonra. bi sene boyunca full evde olursam nolur onu düşünüyorum :D ayrıca teknik lisesindeyim gerçekten çok yoruluyorum şu sene elimden geldiği kadar lys kasıcam sonrası Allah kerim :D

Seneye kalırsan dershaneye gitmeyi planlıyormusun? eger oyleyse hic bisey olmaz. bide mezun olunca insan dersleri boslayası gelmez.
    o yonden sıkıntı çekeceğıni dusunmuyorum.

dershaneye gitmeyi düşünmüyorum açıkçası zaten haftaiçi okulda vaktimin harcandığını düşünüyorum bi de 4 gün dershaneye falan gidemem. dünya kadar kitap var elimde. internette videolar var. bana yardımcı olabilecek hocalar var okuldan dershaneden falan. ayrıca siz varsınız çözemediğim sorular için burayı çok beğeniyorum mesela :D
  • Yınede mezuna kalıcam amaaaan deme. Lys kas hele sonuclar acıklansın dusunursun o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    dershane bitene kadar tüm imkanları sömürmem gerektiği için diyemiyorum öyle bi şey zaten
  • quote:

dershane bitene kadar tüm imkanları sömürmem gerektiği için diyemiyorum öyle bi şey zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

nefes almadan calisirim diyorsan olur

Nefes almazsa ölür ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

nefes almadan calisirim diyorsan olur

Nefes almazsa ölür ama.

.
     İTÜ MÜHENDİSLİK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

madem para veriyoruz sonuna kadar kullanmak lazım ah bi de şunun bilincine daha önceden varsaydım

şu istatistikleri 1000e falan çıkarmam lazım anca

İTÜ MÜHENDİSLİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geleceginmuhendisi -- 18 Nisan 2014; 19:03:18 >

• abi yapmayın ya
  • İtü için değer. ülkedeki en iyi mühendislik eğitimini almış olacaksın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.