Şimdi Ara

İtü makina icin tyt en az kac net olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar itü makina icin tyt kac net olmalı en az eskiden 160 soruydu ama simdi 120 soru uzerinden kac olmalı sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sistem daha yeni elle tutulur bir şey söylenemez. Bu seneki sınav sonucu açıklansın şeffaf olarak ancak o zaman net tahmini yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaginUlas C kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu linkteki kitaplari yazın bitirirsem 90 civarina çıkabilir miyim?

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=132950517

• Troll müsün yoksa ciddi misin anlamadım

• Teslas kullanıcısına yanıt
    Niye troll olayı hocam o kadar mi imkansız diyorsunuz? Bu arada 10. sinif yazinda bitirmistim ygsyi konularin hicbirine yabancı degilim ve çok hızlı öğrendiğime de göz önünde bulundururarak yaptım o programi

• CaginUlas C kullanıcısına yanıt
    13k civarı. OBP çöp bu arada :/

• İmkânsız olduğundan demedim onu. Ha evet bir nevi imkânsız yakın gibi çok çok zor o kitapların hepsini bitirmek üstelik yazın rehavetinde..

Ama trollükten kastım bunların hepsini bitirdikten sonra 90 olur mu demen. Bana kalırsa bunların hepsi hakkıyla bittikten sonra +110 olmaması için bi neden yok.

Nitekim bir tane bile mat ve tr den tyt sb bitirmemiş 10.sınıf yazı dahil ygs tekrar etmemiş biri olarak 90-95 yapıyordum bu yıl içinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teslas kullanıcısına yanıt
    hocam geçmişe çok bakıyor bu isler. Benim ortaokul lise9-10 çöptü... Sadece yazın 2 ay çalıştım diyebilirim adam akıllı 11. sinif basinda deneme yaptilar 12lerle bir tek ben ve 2-3 11. sinif daha girmişti ben 6. oldum diger 11ler 90 kusurlerde hir seyler. Yani 2 ayda bunu yaptıysam bu yaz daha iyisini yaparım diye düşünüyorum çünkü su an tecrübem de var gecen yaz yeni yeni öğreniyordum bir şeyler forumdakiler sayesinde. Bu sene inşallah dediğiniz gibi yüksek netler yapabilirim ama ben yapamazmisim gibi geliyor nedense bilmiyorum :)

• O kitapları HAKKIYLA bitirdikten sonra İTÜ makineyi cepte görebilirsin bence. Tabi aynı başarı ve istikrarı ayt çalışırken de sürdürmek şartıyla

• Yazın adamakıllı mat ve fen çalışırsan çok rahat girebilirsin.

Günde 5 saat çalışıp konuları hatmeden herkes istediği yere girebilir. Önemli olan çalışma azmi ve isteğine sahip olabilmek.

Türkçe'de de en az bir kaynak bitirmen gerekiyor bu arada.

• Okuduğun lisenin puanı kaç bu arada?

• 452 ydi gecen sene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.