Şimdi Ara

İTÜ Maçka Kampüsüne nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi otogarda inmeliyim, hangisi daha yakın olur?

Haremde inecektim ama otobüs firmaları artık oraya gelmiyormuş sanırım. Yardımcı olabilir misiniz?

• kozyatağı'nda in metroya bin, ayrılık çeçmesi'nden aktarma yap yenikapı'ya geç. oradan hacıosman metrosuna bin osmanbey'de in. ordan yürürsün
  • Metrobüs'e bin, zincirlikuyuda in, metro ile osmanbeye geç, 30A'ya bin. Önünde inersin.

Hareme gidebilirsen, otobüsten inince üsküdar servisine bin. Üsküdar-Beşiktaş vapuru ile karşıya geç. Beşiktaştan 30M'ye bin. Önünde inersin.
  • Nerede inip metrobüse bineceğim dostum?

@Citizen
    Kozyatağında beni indirirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: entr2

Nerede inip metrobüse bineceğim dostum?

@Citizen

Otobüse binince muavin yardımcı olur. Hangi otobüs nerde duruyor bilmiyorum, dersin metrobüs güzergahında avrupa yakasına yakın bir noktada indirin.
  • 1)Ataşehir/dudulluda inersen otobüsün servisine binip üsküdara gideceksin oradan vapur ile beşiktaş sonrası yürüyerek 10dk
    2)Alibeyköyde inersen direkt beşiktaş servisi var istanbulu bilmeyen birisi için 2.tercih daha kullanışlı itü maçkanın hemen yanında kalıyorum sorun olursa sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dudullu'ya kadar götürüyormuş otobüs ama servis ile hareme geçiş yapılabiliyormuş. Öyle yapacağım teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: entr2

Nerede inip metrobüse bineceğim dostum?

@Citizen

şehirlerarası otobüsler genelde kozyatağında yolcu indiriyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.