Şimdi Ara

İTÜ lobisi aranıza katıldım. [Sehoka] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnşaatta ucube de az oluyor iyi bölüm valla. Birde 3 5 tane müteahhit çocuğu var okulda böyle lüks arabayla geçen öğrenci görürsen inşaatçıdır. Koç esintileri katıyorlar okula ama zengin olup p*ç olmayanlardan. Bölümün kendi öğrenci kulübü var ve gayet iyi. Niye bilmiyorum insan profili en iyi bölüm herhalde. Fakültede kız erkek oranı da çok bozuk değil. Ucubeler diyarı EEF'den dolayı bana iyi geliyor da olabilir.

• Kompany K kullanıcısına yanıt

Fiyat/performans tercih yaptığımı düşünüyorum. 40k sıralamada itü de yazılabilecek en iyi bölüm.

Bölümün kendisinde kız oranı iyi değil ama çevre mühendisliği, geomatik filan derken fakültede %60'a 40 gibi bir oran var sanırım.

Onun dışında farklı alanlara yönelen çok fazla İnşaatçı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ için iyi oran hocam cidden okula gelince bir EEF turu bir inşaat turu atınca anlarsınız. Temel mühendislik bir kere hocam ve öyle zor bir bölüm değil. Tabi zor ama hani eskiden dendiği gibi ilk 5'e falan girmez. Okuyanlar başka alana yönelmesi kolay oluyor olabilir o yüzden bizim makinacılar falan adam akıllı çalışmadıkça sınıfı bırak 2 ders geçemezler. Sonra adamlara ucube diyoruz adam napsın kardeşim.

• Kompany K kullanıcısına yanıt

Hocam bu zorluk konusunda dediğinizi ben de eski konuları okurken fark ettim.

15 sene önce ki konularda çok sıkıntılı bölüm filan demiş herkes.

5-10 sene önce ki konularda ise itü de ki en kolay bölümlerden birisi olabilir filan yazmışlar, acaba sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 14 Ağustos 2024; 23:39:29 >
  • Makinacı olarak hos geldin diyorum

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Pek bir bilgim yok hocam.

• İyi bölüm top üni adamı her daim yürütür hayırlı olsun.

• Sehoka kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.