Şimdi Ara

itü kktc’de okuyanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konu hakkında kesinlik yokken kıbrısa gitme mevzusu için konuşulmamalı. Ben burada istanbulda rektörü tutup rektörden istanbul sözü alındığını gördüm. Ardından da hemen Bu WhatsApp duyurusunu geçtiler zaten. Yeni girişliler gidiyor olabilir ama eskiden girmiş herkes burada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hele bi yaz olsun durumlar kesinleşsim konuşulur bu konular. Rahatta kalın ben itü kktc elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim size neler olacak ne oldu bilgisini veririm. Ama gidip de bir mailde eğitim kıbrıstadır dendi diye eski girişliler de gidiyor olayına çarpıtmamak lazım. Bize kimse gittiğimizi söylemedi daha. Gitmeyeceğimizi söylediler hatta

• Bir başka söylenti de şu: yeni girişliler 1-2 yıl kıbrısta okuyup istambulda bitirecekler diyorlar. Hatta bu yaz sanırım öğrenci çekmek için böyke diyecekelrmiş 1 sene kıbrısta okuyup istanbula geleceksiniz diye

• itü kktc balonu patladı eski öğrencileri zaten çağırmamaları lazım çünkü söz verilmişti. Eskiler çağrılmayacak yeniler kıbrıstan devam olsa bile itü kktc sıralamaları ciddi düşecek prestij kaybedecek. Kıbrısta iyi kötü her üniversitenin kampüsü dersliği hocası var itü kktc de bunların hiçbiri olmayacak. Duyduğuma göre hazırlık binası arazisinde bizim ahır gözüyle baktığımız bazı yapılar derslik olacakmış. Nasıl yapacaklar oradan nasıl ders işlenir anlamıyorum.

daü itü işbirliğine gidilmiş daü hocaları daü kampüsünde eğitim verecekmiş fakat şöyle bi şey var daü'de deniz bölümleri yok duim gmim vs. tahminimce hazırlık arazisindeki binalarda gemiciler eğitim görecek bilgisayar endüstri mimarlık okuyanlar daü kampüsünde sığıntı gibi eğitim görecek.

bu hamleyle itü kktc kıbrısın en kötü üniversitelerinden olmaya aday oldu.

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle olacaktı ki. İtü kıbrısı tercih etme sebebimiz istanbulda eğitim almaktı. Bu söz de tutulacak gibi duruyor. Kıbrısa giden veya gidecek arkadaşlar da zaten tercih etmeyeceklerdir itü kktcyi. İtü kktcnin son düzgün nesli bu nesil olarak kalacak uzun bir süre. İTÜ'de inanılmaz kötü bir stratejik hata yapmış oldu böylelikle

Düşünün 30k 20k yapmışsınız hayaliniz itü odtü ama yksye de bir daha girmeye yemiyor, 2. Plan ytü hacettepe gideyim diyorsun ama bir anda itü kktc diye bir seçenek çıkıyor karşına. Ulan itüde eğitim almak var diyorsun ve 5kdan 50kya bir sürü insanla birlikte sen de tercih ediyorsun. Sonra da gelip diyorlar ki kıbrısa gidiyorsunuz. (Tabii böyle demiyorlar gitmiyoruz da yeni girişliler gidiyor sanırsam) e insanın hevesi kursağında kalıyor. Ben İTÜ'yü gördükten sonra niye kıbrısa gideyim? Hevesi kursağında kalır insanın

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.