Şimdi Ara

İTU KKTC Cenge myp ile yatay geçiş yaparsam nolur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene girenler istanbulda normal itü cenge girenlerle beraber eğitime giriyorlardı. ben yatay geçiş yaparsam benim içinde geçerli olur mu? bu sene ben başka bir ünide 1. sınıf cengi bitirdim. yatay geçiş yaparsam nerede kaçıncı sınıfta başlarım

• Selam hocam, aynı dediğin şekilde ben de bilgisayar mühendisliği 1.Sınıfı başka bir üniversitede okuyup bölüme geçiş yaptım. Vermiş olduğum derslerden bazıları içerik olarak sayıldı fakat bazıları da sayılmadı. Geçiş yaparsan yüksek ihtimalle 1.sınıf olacaksın tekrardan alttan bazı dersleri alman gerekir fakat ben senin durumunda olsam yine de geçiş yapardım :).

• hocam selamin aleykum ben itu kktcye yatay gecis yapacagim ama basvuruda sikinti yasiyorsum rica etsem yardimci olur musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz1846 D kullanıcısına yanıt

Ne konuda sıkıntı yaşıyorsun hocam?

• Belli olmuş sanırım, geçen sene 12700 ile kapatan burslu bilgisayara 12300 ile girememişler. Başka birisi de 13 binle %50 ye geçmiş. Yatay geçişte de ilgi varmış anladığım kadarıyla itü kktcye. Siz geçebildiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu kontenjanlar neye göre belirleniyor. geçen sene 5 kişi almışlar bu sene 4.

her bir sınıf için %30 olması gerekmez mi.

diğer bölümlerde bu oran %30 dan da fazla hatta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Myp ile Yatay geçiş
    10 ay önce açıldı
    Tıpta MYP ile yatay geçiş
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.