Şimdi Ara

İTÜ inşaatı bırakıp tıpa hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar itü inşaat 2. Sınıf öğrencisiyim ama bölümümü malesef sevemedim. Şu an fırsatım olsa anında tıpa veya dişe yatay geçiş yaptırırım ama malesef puanım merkezi yatay geçiş için yetmiyor. Bu sene bir daha itüde inşaat okurken sınava hazırlanmak ne kadar mantıklı olur tıp kazanabilir miyim sizce veya ne yapayım yol yakınken bırakıp komple adam akıllı hazırlansam kazanamassam bu bölümü de kaybedicem lütfen bir yol gösterin arkadaşlar!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • upppppp
  • Hocam sevmediginize eminseniz kesinlikle değiştirin.Bir ömür o mesleği yapacaksınız 2-3 sene kayıp değil.Zaten itü inşaatı kazandıysanız dişi de az bir şeyle kaçırmışsınızdır.Bence 2. donem dondurun ve hazırlanın,en kötü ihtimalle dişi kazanacagınızı dusunuyorum.Tıp da gayet olabilir bence.Basarılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sevemiyorum ya aradığım hiçbir şeyi bulamadım bu bölümde bildiğin işçi muamelesi görücem ilerde halbuki ben insanların bana saygı duyduğu, bölümümü söyleyince voov yaptıkları, bana bir şeyler katacak bir bölümde okumak istedim ve parasal açıdan beni rahat ettirecek bir bölümde, nedense de lise zamanlarımda hastane ortamında çalışmak istemiyordum bu yüzden hep ODTÜ itü boğaziçi istiyordum ama sonradan şantiyede çalışmanın daha kötü olduğunu farkettim, parasal açıdan iyi yerlere gelmek için de kendimi çok fazla geliştirmem gerektiğini ve meslekte 5-10 yıl deneyim kazanma gerektiğini farkettim, insan sevmediği mesleği yaparsada kendini geliştiremiyor. Her yer zaten mühendis kaynar oldu, adam 3 dil öğrenip Bayburt Üniversitesinden mezun olup belkide benim yerime işe girecek. Şu anki aklım olsa deli gibi biyoloji kasar tıp, diş yazardım çünkü aradığım her şey oradaymış geç farkettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Upp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.