Şimdi Ara

İtü İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sene 12.sınıfım ve kafama takılan bi durum var
    1)benim kafamdaki bölüm itü elektrik veya da itü inşaat müh.Yaklaşık mf 4 ten 17-18k yapmam lazım.İlk ygs denemem ise mat 28 türkçe 30 fen 15 sosyal 5.Bu deneme sınavı hazirandaydı şuan 90 net yaparım aşağı yukarı.Günde 4-5 saat çalışıyorum ama hep itüye girecek puanı alamayacakmışım gibi bi his oluyor.250-300 soru çözüyorum ama yinede sanki itüye gidenler günde 16 saat çalışıyormuş gibi benim çalışmam yetersizmiş gibi bi his oluyor.Asıl sorum mf4den 15-20k yapanlar sene boyunca nasıl çalıştı ne kadar zorlandılar neleri yaptılar neleri yapmadılar?Biliyorum biraz klişe bi soru ama cevaplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Up

• 90 netle başladıyan çok zor ama imkansiz değil.

• Eyvallah hocam

Up

• Ona kalırsa,ben mezunum,eşit ağırlık okudum,ama sayısaldan gireceğim.

Yani,ben daha deneme çözmeye bile korkuyorum,hayla deneme çözecek kıvama gelmedim,matematik çalışıyorum,ve diğer sayısal derslerim 0 çarpı 0 resmen.

Ama ben bile umutsuzluğa kapılmıyorum,sen niye yapamam diyorsun anlamış değilim.
    Siz sayısal bölüm mezunusunuz,ben eşit ağırlığım ve sayısalım sıfır iken bilgisayar mühendisliğini hedefliyorum,bare bu seni kamçılasın.

Benim bir avantajım var,o da küçüklüğümden beri bilimsel belgeseller izlemem,bazen diyorum keşke sayısal okusaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 26 Ağustos 2014; 3:09:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Ona kalırsa,ben mezunum,eşit ağırlık okudum,ama sayısaldan gireceğim.

Yani,ben daha deneme çözmeye bile korkuyorum,hayla deneme çözecek kıvama gelmedim,matematik çalışıyorum,ve diğer sayısal derslerim 0 çarpı 0 resmen.

Ama ben bile umutsuzluğa kapılmıyorum,sen niye yapamam diyorsun anlamış değilim.
    Siz sayısal bölüm mezunusunuz,ben eşit ağırlığım ve sayısalım sıfır iken bilgisayar mühendisliğini hedefliyorum,bare bu seni kamçılasın.

Benim bir avantajım var,o da küçüklüğümden beri bilimsel belgeseller izlemem,bazen diyorum keşke sayısal okusaydım.

Hocam içimde bi inanç var yapabileceğime inanıyorum ama 20 bin e falan giremezsem kendimi bu sınavı kaybetmiş ilan ederim.Sıkı tempoya başladık inşallah seninde emeklerin boşa gitmez istediğin yere gidersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiko07 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam,herkes istediği yere gider.

Çok sevdiğim bir söz var

Metodu olan topal,metotsuz koşandan daha hızlı ilerler
  • 17-18k itü elektrik için yetmez. 14k lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

İnşallah hocam,herkes istediği yere gider.

Çok sevdiğim bir söz var

Metodu olan topal,metotsuz koşandan daha hızlı ilerler

bu sözü ayakta alkışlıyorum
  • 90 netle başladıysan çok zor diyen arkadaş acaba her denemede 159 net mi yapıyosun? bu arkadaşın ygs için yapması gereken aşağı yukarı 123-130 arası bir net önünde koca bir sene var sence oralara çıkamaz mı? Bunun haricinde türkçesi matematiği gayet iyi anladığım kadarıyla biraz da fkb çalışırsa neti 120 bile olsa rahatlıkla 16bin 15bin civarlarında sıralama yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed.12devadam

90 netle başladıyan çok zor ama imkansiz değil.

• Up

• Gençler sakin olun ben yapamaz demedim,ınş yapar.Fakat siki calismasi gerekiyor.Ben bu sene mezundum günde 6 saat calisarak ancak 18 k oldum.Bu arkadas 12.sinif onunde 12.sinif mufredati ve ygs lys var bir mezun kadar vakti yok.Ha illaki iyi calisabilir yapabilir ilk 1k ya bile girebilir.Ama benim gordugum 20 k dakiler genelde 110 ile basliyorlar.Tabi bu bir ölçüt değil ama çok siki calismasi gerektigi ve suan istedigi seviyede olmadigi bir gerçek.Allah kolaylik versin hepinize gencler..

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzakar

90 netle başladıysan çok zor diyen arkadaş acaba her denemede 159 net mi yapıyosun? bu arkadaşın ygs için yapması gereken aşağı yukarı 123-130 arası bir net önünde koca bir sene var sence oralara çıkamaz mı? Bunun haricinde türkçesi matematiği gayet iyi anladığım kadarıyla biraz da fkb çalışırsa neti 120 bile olsa rahatlıkla 16bin 15bin civarlarında sıralama yapar

Yani kardeş biz kötü bir şey mi soyledik neden ortamı geriyorsun? Yalan mi soyleyelim kesin bu siralamadasin demek daha mi doğru? Ben sadece diyorum ki gerçekçi ol imkansızı iste.Hadi kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

quote:

90 netle başladıyan çok zor ama imkansiz değil.

Hocam neye güldügunuzu anlayamdim? Komik bir şey soyledim ? Gerçekten soruyorun bu bir sitem degildir.

• quote:

90 netle başladıysan çok zor diyen arkadaş acaba her denemede 159 net mi yapıyosun? bu arkadaşın ygs için yapması gereken aşağı yukarı 123-130 arası bir net önünde koca bir sene var sence oralara çıkamaz mı? Bunun haricinde türkçesi matematiği gayet iyi anladığım kadarıyla biraz da fkb çalışırsa neti 120 bile olsa rahatlıkla 16bin 15bin civarlarında sıralama yapar

Bir de arkadas 120 net çok normal ulasilabilir gormeni anlayadim.Zaman denemeleri için soyluyorum gir bakalim max kaç yapacaksin? Gir bakalim guvendere todere 120 net için ne kadar çalışman gerektigini gorursun.Öyle biraz calisinca olur diyenlere soyluyorum 120 öyle basit bir net değil.Kendinizi kandirmayin 120 netle ilk 10 k ya giriliyor.

• quote:

quote:

Yani kardeş biz kötü bir şey mi soyledik neden ortamı geriyorsun? Yalan mi soyleyelim kesin bu siralamadasin demek daha mi doğru? Ben sadece diyorum ki gerçekçi ol imkansızı iste.Hadi kolay gelsin..

ben geçen sene zaman denemelerini 126 netle kapattım ben de mezunum hocam. bu sene bir daha hazırlanıcam ama mantığınızı anlamadım. misal bu kardeşimiz matematik 35 fen 35 türkçe 35 yapsa sosyalden de 15 net yapsa yine 120 neti oluyor türkçe 30 matematik 30 fen 20 sosyal 40 yapsa yine 120 neti oluyor. ama itü mühendislik isteyen biri için arada büyük fark var

• hamzakar kullanıcısına yanıt
    Yani ne demek istiyorsunuz hocam?
  • quote:

Yani ne demek istiyorsunuz hocam?

verdiği iki örnekte de net sayısı aynı olmasına rağmen 1.örnek sayısal puanda 2örneğe fark koyar. aslında verdiği örnekler şimdi söyleyeceğim gibi olsa daha anlaşılır olurdu

1.öğrenci 35net türkçe 35net mat 35net fen 0net sosyal etti mi 105net
    2.öğrenci 30net türkçe 30net mat 30net fen 30net sosyal etti mi 120net burada 1>2 dir. yani toplam nete bakmaktansa branşında yaptığın netlere bakmak daha mantıklı.

yok neymiş 10-20k dekiler 120netle açıyordu geç bu hikayeyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.