Şimdi Ara

İTÜ Fakülteler Arası Yatay Geçiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
17.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsancakmak

konuyu tekrar gündeme getireyim o zaman :)
    ben 23 yaşındayım üniversiteyi bir takım sebeplerden ötürü bırakmıştım şimdi tekrar sınava gireceğim ve İstanbul'da devlet üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum fakat o kadar puan yapamayacağım sanırım. İTÜ veya YTÜ kurum içi bilgisayar mühendisliğine geçiş ne derece mümkün?(zor olduğunun farkında olarak varımı yoğumu ortaya koymayı planlıyorum, ortalamayı 3.7-8 civarlarına zorlamak için gayret edicem.)

Alıntıları Göster
    İtü kurumiçi yatay geciste bilgisayar mühendisliğine geçen sene iki kişi aldılar birinin ortalamasi 3.92 diğerinin 3.96

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ihsancakmak İ kullanıcısına yanıt
    buyur hocam
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    hocam 3.yy ile 5.yy ne oluyor mesela ben farklı bir bölüme gittim 3.2 not ortalaması yaptım ilk yılın yarıdöneminde itü işletme ye geçebiliyor muyum
  • elihen E kullanıcısına yanıt
    hocam ben yanlışlıkla çift anadal ortalamalarını atmışım. doğrusu bu olacak yatay geçişin. 3 yarıyılda ve 5. yarıyılda geçenlerin ortalamaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam mesela maden mühendsiliğinde puan gözükmüyor oraya başvuran herhangi bir kişi kabul ediliyo mu yoksa kontejan mı açılmamış
    bir 3yy dedğili 3yarıyılda mı geçilmesi gerekiyor yoksa 1 ya da 2. yarıyılın sonunda geçmek mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: elihen

bir 3yy dedğili 3yarıyılda mı geçilmesi gerekiyor yoksa 1 ya da 2. yarıyılın sonunda geçmek mümkün mü
    1 veya 2'de geçemezsin belli bir kredi vermiş olman gerekiyor. maden mühendisliği sorunu bilmiyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B61B042B

İtü kurumiçi yatay geciste bilgisayar mühendisliğine geçen sene iki kişi aldılar birinin ortalamasi 3.92 diğerinin 3.96

Alıntıları Göster
    maşallah :D yüksektir dedik de adamlar 4 yapmış resmen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.