Şimdi Ara

İTÜ Endüstri Mühendisliği vs. İTÜ EHB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mf4 üm 8k aptal asdlasklsakld
  • Yok dostum ben sadece sizin gelecek korkularınızı , insanlardan duyduğunuz ama yüzleşmek istemediğiniz şeyleri dile getirdiğim için bir miktar altınıza sıçtınız , ortam bok koktu :D o yüzden yoktum kokunun geçmesini bekledim
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım için soru bankası önerisi almaya girdim foruma girmişken de konulara bakıyordum foruma girme amacım bu.Ben senin bu iğrenç ağzını biri patlattığında dikişini atıp evine yollayacak kişiyim maalesef veya çocuğun olursa onu doğurtan hastalandığında onu iyi edecek kişiyim ve sen de ileride bana dua edeceksin senden fazlasını beklemeyeceğim zaten :D Keşke imkan olsa da bi çay kahve içsek kendini nasıl gerizekalı hissedersin nasıl boş hissedersin.Kullandığın uslüba bak ettiğin laflara bak ne kadar da çomar ağzına benziyor değil mi :D ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad mamba

Bir arkadaşım için soru bankası önerisi almaya girdim foruma girmişken de konulara bakıyordum foruma girme amacım bu.Ben senin bu iğrenç ağzını biri patlattığında dikişini atıp evine yollayacak kişiyim maalesef veya çocuğun olursa onu doğurtan hastalandığında onu iyi edecek kişiyim ve sen de ileride bana dua edeceksin senden fazlasını beklemeyeceğim zaten :D Keşke imkan olsa da bi çay kahve içsek kendini nasıl gerizekalı hissedersin nasıl boş hissedersin.Kullandığın uslüba bak ettiğin laflara bak ne kadar da çomar ağzına benziyor değil mi :D ?
    Bence kendine soru bankası bakıyorsun Giresundan kurtulmak için YKSye gireceksin herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    geleceğin EHM mühendisi işte :D espri anlayışı , kelime hazinesi genişliğini farkediyorsunuz değil mi sayın DH Forum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad mamba

geleceğin EHM mühendisi işte :D espri anlayışı , kelime hazinesi genişliğini farkediyorsunuz değil mi sayın DH Forum :D
    Biraz içerlemiş gibisin

Tam çomar ağzı var tam çomar ağzı allahım allahım laflara bak.İnsanda biraz da gurur olur.Özene özene çomarlara özenmişsin ağza bak :D
  • Sende nöron olsa okulla alakası olmadığını okulu bitirdikten sonraki hayatınla alakası olduğunu ''İşsiz'' kalmanla alakası olduğunu farkederdin :D
  • LMAO
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukdoner_651

Bu mesaj silindi.
    Bu Allahın gorilini ciddiye aldığımız için kabahat bizde.Blokladım geçtim.
    Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum sinirime hakim olamayıp konuyu dağıttım. Mesajlarımı sildim. Sorun olursa bana da sorabilirsin iki bölüm için de.

Aynısı benim için de geçerli iyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.