Şimdi Ara

İTÜ EKONOMİ MEZUN ÖĞRENCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4 senedir sayısalım.Tm2 sıralamam 20k mf4 sıralam 30k tm1 19k
    Ben hep itü mühendislik düşündüm ama itüde istediğim bölümler olmuyordu.1Haftadır hukuk araştırdım mühendisliğe göre daha garanti diye.Amaa şuan düşündüm de acaba hukuk okurken mutlu olur muyum?Ben 4 senedir sayısalım ve edebiyat dersinden hep nefret ettim.Sonra küçüklüğümden beri finansal konulara bir zaafım var.Ayrıca en kuvvetli dersimde matematik.Sonra ekonomi bölümlerini inceledim.Sıralamam tm 19525 bahçeşehir 18.700 itü 18.800
    Benim kafama itü ekonomi yatıyor ama mezunlar ne yapar ne kadar kazanır bir fikrim yok.Geleceği nasıldır piyasada itü ekonomi mezunları ne yapar bilmiyorum.Beni bi aydınlatın vallahi oruçlu oruçlu kafayı yicem

• İtü ekonomi daha geçen sene açıldı mezun birisini bulamazsın ve tahminimce sıralaması yükselecektir alternatiflere de bak ama tercih edersen pişman olmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

İtü ekonomi daha geçen sene açıldı mezun birisini bulamazsın ve tahminimce sıralaması yükselecektir alternatiflere de bak ama tercih edersen pişman olmazsın.

Ne kadar yükselir tahminen ? Birde araştırdım ama ekonomi mezunları nerelerde çalışır ne kadar kazanır bulamadım ?
  • upup
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarican10

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

İtü ekonomi daha geçen sene açıldı mezun birisini bulamazsın ve tahminimce sıralaması yükselecektir alternatiflere de bak ama tercih edersen pişman olmazsın.

Ne kadar yükselir tahminen ? Birde araştırdım ama ekonomi mezunları nerelerde çalışır ne kadar kazanır bulamadım ?

Kontenjanlar artmadıysa 15k civarına çıkabilir çünkü geçen sene ilk senesiydi muallakta kalanlar vardı. Ama sadece tahmin benimkisi sen yine de tercih et. Ekonomi hakkında bilgim yok Koç'un bir yazısını buldum bakmanda yarar olabilir.
    http://career.ku.edu.tr/sites/career.ku.edu.tr/files/Ekonomi_final.pdf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende İtü Ekonomi düşünüyordum fakat sıralamam beklediğimden çok daha iyi gelince askıya aldım.Bu sene bence de sıralamada yükseliş olur ama sen yinede yaz.

Not:Etiketlediğim Arkadaş İtü Ekonomi bölümünde okuyor merak ettiklerini sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs35

Bende İtü Ekonomi düşünüyordum fakat sıralamam beklediğimden çok daha iyi gelince askıya aldım.Bu sene bence de sıralamada yükseliş olur ama sen yinede yaz.

Sıralamalarda nasıl yükseliş bekliyorsunuz ? Temellendirir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ EKONOMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarican10

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs35

Bende İtü Ekonomi düşünüyordum fakat sıralamam beklediğimden çok daha iyi gelince askıya aldım.Bu sene bence de sıralamada yükseliş olur ama sen yinede yaz.

Sıralamalarda nasıl yükseliş bekliyorsunuz ? Temellendirir misiniz ?

Dostum bölüm geçen sene daha ilk öğrencilerini aldı.Bugün Boğaziçi Mimarlık açsa bile insanlar tereddüt eder.Bölümde imkanlar,hocalar yeterli mi diye.İnsanlarda geçen sene o tereddütler yüzünden yazmamış olabilir.Bu sene beklediğim yükselişte öyle 5-10 k değil en iyi ihtimal 16-17 k civarı alır.Yani sana bölümün gelme olasılığı bence yüksek sen ne yapmak istiyorsun onu belirle önce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.