Şimdi Ara

İTÜ Çevre Müh. - Tercih İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski Metin: İyi aksamlar arkadaslar. İTU konusunda yazdim ama sorularim biraz daha genel oldugu icin ayri bir konu acmayi dusundum.

Siralamam 47.000.
    Tercih siralamami ise soyle yapmayi dusunuyorum.
    1- itu geomatik (ing) - 36.300
    2- istanbul uni. elektrik elektronik (ikinci ogretim) - 36.000
    3- itu cevre muh (ing) - 37.600
    4- itu sehir bolge planlama - 38.600
    5- istanbul universitesi bilgisayar (ikinci ogretim) - 40.700
    6- yildiz gemi makineleri isletme - 41.000

Daha alt siralara pek karar vermedim ama asagi yukari kafamda belirledigim siralama bu. diyeceksiniz ki niye 10.000 kisi asagidan basladin siralamaya. cevremdeki herkes siralamalarin bu sene cok dusecegi konusjnda hemfikir. o yuzden boyle yazdim her ne kadar bana da olu tercih gibi gelse de. Yanlis mi dusunuyoruz? aklimdaki diger soru ise marmara universitesini fiziki acidan hic begenmedigim icin yazmamayi dusunuyorum. bu konuda da mi yanlis yapiyorum? aklimda daha oturmamis konular da var ama simdilik bu ikisi benim icin onemli.
    Yardimci olanlara simdiden tesekkurler:)

21.04.2014 Metni: Arkadaşlar bir kullanıcı hortlatmış konumu, ben de silmiyorum. Bölümümle ya da tercih sürecimle alakalı soruları olan varsa alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 22 Nisan 2014; 7:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hort :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 numaraya itü çevre mühendisliğini koymuştum türkçe, ona girdim. memnunum arkadaşlar, sorusu olan olur diye konuyu silmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.