Şimdi Ara

itü ceng yerine özyeğin ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • edlerbest1907 kullanıcısına yanıt

Forumda çok gördüğüm biri değilsin tanımıyorum etmiyorum seni ne okuduğunu da bilmiyorum. 2 yıldır sürekli ozyegin yazdırmaya çalışıyor demişsin profile tıklayıp 2 sene önce kayıtlı olduğumu görüp one sürdüğün asılsız saçma sapan bir argüman.

Ne kompleksinden bahsediyorsun acaba ? Yazdigin hiçbir cümlenin bir dayanağı yok boş konuşmuşsun sadece -ler -lar ile.

Yani elalemi çoluk çocuğu manipule edip elime ne geçecek bi benim verdiğim cevaba bak bide senin yazdığın bu trol yazıya. Herkese defalarca söyledim okulları gezip görmeden tercih yapmayın diye.

Sana bu cevabı vermem bile hata, zaman kaybı da saçma sapan yazın cevapsız kalmamalıydı.

Yani özyegin propagandası yapıyor dedin ya bana helal olsun.

Ya itu odtu ytu kompleksi demişsin kendi içinde biriktirdiğin aşağılık kompleksinin bize satmaya çalışıyorsun. 1 paragraf yeterli senin gibileri anlamak için fazlasına gerek yok.

Hem hakaret etmiş hem iftira atmış bide üstüne ozu propagandacisi yapmışsın beni.

Buyuk ihtimalle hayatin boyunca eşek gibi çalışıp boun hayalleri kurarken itu ytu kazanmış sonra da tek amacı okulunu savunmak ve bundan egosunu tatmin eden tipik bir vasat üniversite öğrencisinin.

Böyle devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

ben niye aşağılık kompleksi hissedeyim yav itü ceng yerine özyeğin ??  vasat değilim bence gayet de ortalama üstü bi öğrenciyim. itüden daha yüksek ehb var mı ben mi bilmiyorum itü ceng yerine özyeğin ?? profiline falan tıklamamıştım bu arada :D 2 yıldır görüyorum seni her itü vs xx , devletokulu vs xx konularında da artık valla laf anlatmayıp. senin ne yazdıklarını kullandığın kalıpları ezberledik artık aga. papağan gibi tekrar ediyosun her şeyi bi tane körpe forum üyesi üniversite öğrenci adayı görmeyedur vallahi. neyse hocam devam

hocam burada herhangi bir dine inanmayan vs. birçok öğrenci olabilir fakat örneğin cuma namazını kılmak isteyen bir itü öğrencisi için cami çok gerekliydi, ayrıca içeride ramazanda vs. iftar oluyor güzel bir ortam oluyor. fakat yapılan bu camiyle övünme olayında size katılıyorum kime suçlu kim güçlü onu da çok umursamıyorum. benim anlamadığım bir üniversite eğitimiyle, akademik kadrosuyla, sağladığı olanaklarla, markasıyla değerlendirilmeliyken; liseden yeni mezun olmuş birine itüyü siyasal amaçlarla üniversiteyi kullanan kişilerden dolayı daha az seçilesi bir üniversite olarak göstermeniz. tabii ki daha önceki yorumlarda özyeğinin akademik kadrosu dolayısıyla da daha iyi olabileceğini söylemişsiniz ben son iki yorumdan bahsediyorum

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

oooo iyi gidiyo hocam valla seni gördüm daha iyi oldum, haftaya staja başlıyorum, seneye de haziranda mezunum bi terslik çıkmazsa. geçtiğimiz dönem yaşıtım kuzenimi toprağa verdim baya bi sallantıya girdim psikolojik, eğitim falan da yokuş aşağıya gider gibi oldu ama toparladık sonradan. arada da böyle 4-5 ayda bir gelip gidip mertoyla kurt üzerinde sinir atıyorum sarıyo paslanmışımitü ceng yerine özyeğin ?? senden ne haber naptın nettin staj işleri ne durumda

Gecmis olsun hocam oncelikle

Gayet iyi valla az kalmis baya. Benim ilk staj bitti, 3.sinif stajini da salaktan saydirmak için 2.yi ayarlamistim ama yemedileritü ceng yerine özyeğin ?? 2 hafta sonra da ona baslicam yine de pek bi isime yaramicak olsa da muhendisligi saliyorum cunku. Cv dolu dursun diye yapiyoruz bi seyler umarım doktora basvurusunda bu manyak iki dali da goturmus hayvan gibi alalim derleritü ceng yerine özyeğin ?? 

İsterseniz en eski gunler gibi birbirimize girebiliriz guzel stres atarizitü ceng yerine özyeğin ?? 

Geren sene başka nick ile forumdaydım sene içinde hiç kullanmadım bu sene de kardeşimin tercihi için başlık açma amacıyla geldim evde olduğum için arada giriyorum foruma. Ne hikmettir 2 yıldır itu kotuluyormusum. Bana bundan önce yazdığını da hatırlamıyorum. Bu yazında da bana laf söylemek dışında hiçbirsey yapmamışsın, kinayeli bir şekilde akademik kariyerinde bahsetmissin fln. Daha yüksek ehb var mi demişsin 10 yıldır ehb istiyordun ha bide mühendislik okumak istiyordun trde 2 yerde okunur itu odtu İstanbulu tercih ettin bu yüzden itu klasik laflar yani.

Neyi ezberledin çok merak ediyorum bu lafları diyen bana ilk kişisin forumda valla gece gece eğlenmeye gelmişsin başka kapıya

sağolasın hocam.

aynen çok şükür az kaldı ya. Yemiyo herifler cidden ben de bi çakallık yapayım dedim 1 firmada 45 gün zorunlu stajı da tamamlayayım dedim en fazla 30 yazarız dediler son anda, 15 gün gtümde patladıitü ceng yerine özyeğin ?? . neyse hocam tecrübe tecrübeitü ceng yerine özyeğin ??  dalları üniyi stajı boşver gir ösym den senin ayt netlerini çıkart bam diye koy masaya yeterli zaten itü ceng yerine özyeğin ?? 

yok hocam almayayım ben böyle arada gelip gidip boş yapam laf atam, sizi görem çıkam yoksa cidden stres oluyorum, hem çin işkencesi gibi hem de sigara gibi forumdaki herifler, çıkamıyorum sonraitü ceng yerine özyeğin ?? 

Şuan en solcu görülen ODTÜ de bile atanan rektörler sebebiyle siyasal islam hakim hocam. Şöyle bir algı oluşmasın İTÜ siyasal islamı destekler vs. İTÜ her düşünceden insanı barındıran bir kurum. Okulu yönetenler okulun nasıl olduğunu belirlemez. 250 yıllık okul. He sadece şu var biz daha ılımlıyız protesto vs hep dozunda olur. Herkes seviyesini bilir.

• Yavrum sizi İTÜ ile Özyeğin Bilgisayar'ı karşılaştıracak kafaya ne getiriyor ?

Sanırım puanlar. Açık ara İTÜ elbette.

Bizde 20*2 allahtan, ilk bulundugum yerde bikac gun daha kalsam tum beynim eriyecekti yoksaitü ceng yerine özyeğin ?? Valla harvard econun benim ayt netlerimi gram takacağını sanmıyorum acil makale+referans lazim it gibi çalışıyoruz bu yuzdenitü ceng yerine özyeğin ?? 

Hazir olduğunuzda ben buradayim, bölümününüzün h indexlerini de çıkardım, savaşa hazırım itü ceng yerine özyeğin ?? 

• özyeğin tabii ki. mühendisliklerde zaten koç’u sabancı’yı kaçıranların toplandığı yer özyeğin anladığım kadarıyla. kaynaklar, hocalara ulaşım, nüfusun da rekabetin de daha az olması. dün özyeğin ie’den biriyle konuştum, hiç hiç staj bulamazsan şişecam’da vs. yapabiliyorsun diyor.
    biraz bile idealist ve çalışkan birinin kesinlikle iyi bir vakıfta okuması gerek.

• Konudaki birkaç kişi dışında hiçkimse İTÜ veya Özyeğin'de olan kişiler değil. Bunu geçiyorum, konuda mesajların birçoğu direkt İTÜ adını belirtip geçiyor ama neden? Okul önerinizin sebeplerini belirtirseniz biz de öğrenebiliriz ve değerlendirebiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bayiliyorum valla bu konulara itululer paso rage geçiriyorlar.

• İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği bölümü linkedin üzerinden şöyle bir şey “2022 Nature Index uluslararası işbirliği paylaşımları sonuçlarına göre, İstanbul Teknik Üniversitesi Türkiye'de ilk sırada yer aldı. “ paylaşmış

itü ceng yerine özyeğin ??

Bahsi konu diğer üniversiteyi gören var mı ?

Ya da qs computer science 2022 sıralamasında ?:

Odtü:148
    İtü, Boun: 200-300
    Bilkent: 250-300
    Koc-Sabancı: 300-350
    Hacettepe: 400-500
    Gazi: 550-600
    İstanbul: 550-600

Ya da the cs 2022 sıralamasında ?:

İTÜ, ODTÜ: 250-300
    Sabancı: 400-500
    Boun: 500-600
    Bilkent, Yıldız: 600-800

Bir okulun iyi bir üniversite (okul değil üniversite) olabilmesi , geleneğini oturtması için en azından 10 yıllar belki de 100 yıl gerekir. Aklı başında bi insanın bir takım ihtiyacı olan özel burslar yoksa neyi tercih edeceği belli.

Forumlarda bir takım yeni okullar yılların üniversitelerinden daha iyi dersiniz kim bilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 27 Temmuz 2022; 14:5:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben artik kavga içinde değilim yukarıdan izliyorum böylesi daha keyifli, siz devam edinitü ceng yerine özyeğin ?? 

• Aerospace_ITU A kullanıcısına yanıt

Industry income scorelarının etkisine bakmanızı tavsiye ederim hocam. Bi okulun 100ken diğerinin nasıl 40 25 oluyor mesela.

6 başlıkta falan inceleniyor detaylı bir şekilde tüm kriterleri paylaşırsanız daha sağlıklı olur bence.

yolun açık olsun hocam kolay gelsinitü ceng yerine özyeğin ?? 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.