Şimdi Ara

İTÜ Bilgisayar (ing) vs İTÜ Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal bilgisayar bölümünün dezavantajları hakkında bilgi verebilir misiniz teşekkür ederim

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredevil19 -- 1 Ağustos 2016; 14:09:24 >
  • dostum itü bilgisayar mühendisliği %30 ingilizce bölümde okuyorum. %30 dediğine bakma birinci sınıfı bitirdim iki dönemde 16 ders aldım sadece 3 tanesi türkçeydi. %100 olarak girmişten bi farkı yok en azından bizim bölümde öyle diğerlerini bilmiyorum. mezun olduğunda da %100 mezunundan bir farkın olmuyor. eğer bölümü istiyosan ikisini de yaz tercihlere dezavantajı yok dert etme
  • Aralarında pek fark yok.

Birinde minimum %30 İngilizce eğitim var, diğeri de adı üstünde %100 İngilizce.

Ben %30 İngilizce programı bu dönem bitirdim. Çoğu dersi İngilizce aldığım söylenebilir. Transkripte bakmadım yüzde kaç aldığımı da, rahat 80 küsuru görmüştür. Türkçe aldığım ders sayısı azdı. Bunların bir kısmını isteyerek aldım, bir kısmını da zorunluluktan. Bir de son yıllarda çoğu ders sadece İngilizce açılıyor bizim bölümde. Bu da herkesin o dersi İngilizce almak zorunda olması demek. O %30 oranı yalan oluyor zaten bu yüzden. :)

İngilizceye önem verin ama. Bizim bölümde İngilizcenin ciddi önemi var. Çünkü bilişim sektörüne dair İngilizce kaynakların sayısı Türkçe kaynaklardan fersah fersah ötede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.