Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.273
Cevap
45
Favori
162.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

eee muafiyete kayıt olduk ama sınava nerede gireceğiz?

med diyorlar sınav yeri için, med nerede onu da bilmiyorum, sorarak öğrenirim, med olduğunu düşündüğüm bir yer var ama orası mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

med diyorlar sınav yeri için, med nerede onu da bilmiyorum, sorarak öğrenirim, med olduğunu düşündüğüm bir yer var ama orası mı bilmiyorum

Med sanırım şu kayıt yaptırdığımız gün ingilizce sınavına girdiğimiz yer, eğer sınav orada ise hangi sınıfta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oryantasyona neden gidiyorsunuz gençler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

Med sanırım şu kayıt yaptırdığımız gün ingilizce sınavına girdiğimiz yer, eğer sınav orada ise hangi sınıfta?

ben girişte güvenliğe sorarım med nerede diye, oraya giderim, oradaki birine sorarım bil101e sınavı bura mı diye, burada derse de herhangi bir sınıfa dalar sorarım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: rumi.

Oryantasyona neden gidiyorsunuz gençler

birileriyle tanışabilmek için gideceğim ben
  • Ya kardeşim bıktım bu üniversiteden hiçbir işimde karşımda muhattap olacak birini bulamıyorum. Geçen yıl Gümüşsuyu'daydım, bu yıl Gölet'e geçtim, arıyorum soruyorum 1 aydır odalar ne zaman belli olacak diye. Yok haftaya, yok yarın diye diye eylüle geldik. Arkadaşımla aynı odada kalma planı yapıyorduk kimsenin salladığı yok. Anca yerleştikten sonra değiştirebileceğiz bu gidişle, o da olursa tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steelpanther

Ya kardeşim bıktım bu üniversiteden hiçbir işimde karşımda muhattap olacak birini bulamıyorum. Geçen yıl Gümüşsuyu'daydım, bu yıl Gölet'e geçtim, arıyorum soruyorum 1 aydır odalar ne zaman belli olacak diye. Yok haftaya, yok yarın diye diye eylüle geldik. Arkadaşımla aynı odada kalma planı yapıyorduk kimsenin salladığı yok. Anca yerleştikten sonra değiştirebileceğiz bu gidişle, o da olursa tabii.

Hocam ben de geçen yıl kalıyordum Gölet'te. Yazın çıkış yaparken dedim arkadaşla kalayım, ne yapmak lazım. Yok dediler işte boş oda bulmanız lazım felan filan. Hiç uğraşmak istemiyorlar, işte zor iş vs. dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steelpanther

Ya kardeşim bıktım bu üniversiteden hiçbir işimde karşımda muhattap olacak birini bulamıyorum. Geçen yıl Gümüşsuyu'daydım, bu yıl Gölet'e geçtim, arıyorum soruyorum 1 aydır odalar ne zaman belli olacak diye. Yok haftaya, yok yarın diye diye eylüle geldik. Arkadaşımla aynı odada kalma planı yapıyorduk kimsenin salladığı yok. Anca yerleştikten sonra değiştirebileceğiz bu gidişle, o da olursa tabii.

ben geçen yıl gölet yurdundaydım. yurt kaydını yeniledim. listeler temmuz'da açıklanacak dediler açıklanmadı. ben de o zamandan beri arıyorum hep "yarın ara, haftaya belli olur" vs. dediler. ben böyle özensiz, saçma sapan bir iş görmedim. en son eylül'ün ilk haftası ara dediler, yarın arayacağım bakalım. son dakikada bi sakatlık çıkaracaklar, başka odaya yollayacaklar falan diye endişeleniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

quote:

Bil101e muafiyet sınavı hala açılmadı mı ben mi bulamıyorum. Kaçırmışlığım var gene kaçırmak istemiyorum.

https://bil.bb.itu.edu.tr/enrol/index.php?id=3

Doğru yere mi bakıyorum

Hocam şuan açılmış haberin olsun, birde nereden çalışacam buna biliyor musun?Sınava rezervasyon yaptırcaz işimiz bitecek mi yoksa ders aldığımız zaman bilide alacak mıyız?
    Bu sene girmedim seneye girebiliyor muyum peki?(kayıt yaptırmasam)

Hocam bulamadım link atsan. Girebilirsin seneye de. Ben 2dönemdir kaçırıyorum

https://bil.bb.itu.edu.tr burdan ilkine tıkla sonra giriş yap gerisi gelir zate yer kaldı mı bilmiyorum.

Sen kayıt olduktan sonra tarih seçebildin mi hocam?

pazartesi seçtim.

Hocam 2 saatlik ara gözüküyor gireceğimiz saatler.Sınav 25 dakika değil mi?Siz nasıl girdiniz sınava?Bir de sınavınız nasıl geçti?

• Bil sınıfları, mede girin güvenlikten sola dönün kırtasiye var. sağdaki Koridora ilerleyin soldaki kapılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rumi.

Bil sınıfları, mede girin güvenlikten sola dönün kırtasiye var. sağdaki Koridora ilerleyin soldaki kapılar.

sınav zor muydu ne sordular?
  • muafiyetten 72.5 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

muafiyetten 72.5 aldım

nasıl başardın hocam, sıra falan bekledin mi, 2 saat gözüküyor ama sınav 25 dk nasıl yapıyorlar, hocalar rahat bırakıyor mu
  • hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    alttaki siteden tüm chapterların özetlerine çalış. her chapterda sol menüde chapter summary bölümünde var özellikle kısaltma ve teknik tanımlara çalış. ama benim yine teknik bilgim fazlaydı fazla zorlanmadım.

edit: arkalara oturup telefonundan veya yanındakinden kopya çekme şansın fazla, güvendiğin arkadaşın varsa ve kayıt olduysa onunla gir.

http://wps.prenhall.com/bp_laberta_cayf_12/181/46355/11867093.cw/-/t/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Film Bu Ya -- 1 Eylül 2014; 23:03:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

alttaki siteden tüm chapterların özetlerine çalış. her chapterda sol menüde chapter summary bölümünde var özellikle kısaltma ve teknik tanımlara çalış. ama benim yine teknik bilgim fazlaydı fazla zorlanmadım.

edit: arkalara oturup telefonundan veya yanındakinden kopya çekme şansın fazla, güvendiğin arkadaşın varsa ve kayıt olduysa onunla gir.

http://wps.prenhall.com/bp_laberta_cayf_12/181/46355/11867093.cw/-/t/index.html

Aynı sitede Online Study Guide kısmındaki sorulara bakalım mı, benziyor mu sorular?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tarik13 kullanıcısına yanıt
    tabi ki onlarla çok benzer çıkıyor zaten. ben kısıtlı süre için özet kısmını söyledim yoksa 14 chapter boyunca bunları çalışmak uzun sürer.
  • itrysohard kullanıcısına yanıt
    ETK 101 bildiğim kadarıyla sadece güz döneminde açılmakta. webarchive.com adresinden kontrol edebilirsin baharda açılıp açılmadığını.

• çiftdikiş kullanıcısına yanıt
    Webarchive den yanlis bakmadiysam bahar ve yaz donemlerinde de aciliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bil101e muafiyet sınavı hala açılmadı mı ben mi bulamıyorum. Kaçırmışlığım var gene kaçırmak istemiyorum.

Doğru yere mi bakıyorum

Hocam şuan açılmış haberin olsun, birde nereden çalışacam buna biliyor musun?Sınava rezervasyon yaptırcaz işimiz bitecek mi yoksa ders aldığımız zaman bilide alacak mıyız?

https://bil.bb.itu.edu.tr burdan ilkine tıkla sonra giriş yap gerisi gelir zate yer kaldı mı bilmiyorum.

pazartesi seçtim.

Hocam 2 saatlik ara gözüküyor gireceğimiz saatler.Sınav 25 dakika değil mi?Siz nasıl girdiniz sınava?Bir de sınavınız nasıl geçti?

Sınav med bilgisayar labda giriş katında sola dönünce kırtasiyenin yanında.Sınavda 40 soru var hepsi çoktan seçmeli 25 dakikalık bir süre veriyorlar.Benim seans 15.30-17.30 arasıydı o saat arasında istediğin vakit gidip girebiliyorsunuz.Sınav bilgisayar ortamında olduğundan sınav biter bitmez sonuçlar açıklanıyor.Ben 23 doğru ile 57,5 aldım.

sınavdan birkaç soru aklımda kalan
    ram açılımı
    cpu nun açılım
    kernel
    cd en fazla kaç mb
    akıllı telefonlara takılan kart
    bir kaç donanım ve yazılım ile ilgili soru vardı.Birde unix ile ilgili 2 soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 2 Eylül 2014; 14:35:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru yere mi bakıyorum

pazartesi seçtim.

Sınav med bilgisayar labda giriş katında sola dönünce kırtasiyenin yanında.Sınavda 40 soru var hepsi çoktan seçmeli 25 dakikalık bir süre veriyorlar.Benim seans 15.30-17.30 arasıydı o saat arasında istediğin vakit gidip girebiliyorsunuz.Sınav bilgisayar ortamında olduğundan sınav biter bitmez sonuçlar açıklanıyor.Ben 23 doğru ile 57,5 aldım.

sınavdan birkaç soru aklımda kalan
    ram açılımı
    cpu nun açılım
    kernel
    cd en fazla kaç mb
    akıllı telefonlara takılan kart
    bir kaç donanım ve yazılım ile ilgili soru vardı.Birde unix ile ilgili 2 soru.

Çok teşekkürler cevap için.Geçme notu kaç bu arada?Hemen geçip geçmediğimiz anlaşılıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.