Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.273
Cevap
45
Favori
162.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alpk A kullanıcısına yanıt
    Bir kağıtta itü mail kullanıcı adı şifren olması gerekiyor ama yl için öğrenci işleri mi verir yine bilemiyorum.@Wingsaber
    Alpk öyle bir şey var ama onun yerine hızlıca kodları yazarsan daha garanti olur.Bende gördüm ama malum itü risk almaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryWeather -- 4 Şubat 2014; 11:16:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Bir kağıtta itü mail kullanıcı adı şifren olması gerekiyor ama yl için öğrenci işleri mi verir yine bilemiyorum.@Wingsaber
    Alpk öyle bir şey var ama onun yerine hızlıca kodları yazarsan daha garanti olur.Bende gördüm ama malum itü risk almaya değmez.

bilmiyorum da bir ticket attim anlattim durumu. Bir insan cikipta soyler kullanici adi ve sifreni burdan alican ya da ordan alican. Turk milleti iste isini bir turlu duzgun yapamiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

quote:

bilmiyorum da bir ticket attim anlattim durumu. Bir insan cikipta soyler kullanici adi ve sifreni burdan alican ya da ordan alican. Turk milleti iste isini bir turlu duzgun yapamiyor.

Kullanıcı adı ve şifre cep telefonuna mesaj olarak geliyor. Olmazsa yine gidip o kayıt yaptırdığın yerden alabilirsin. Bugün yarın illa ki gelir, ders seçimleri başlayacak çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

son güne kalmadan sorayım dedim, ders seçimi yaparken o crn yazacağımız kutucukların çıktığı yere istediğim kadar girebiliyor muyum ? yani dedim ki her dersi yazacağıma önce kontejyanı az kalan ata ve fra yazıp submit edeyim sonra kontejyan sıkıntım olmayan bölüm derslerini yazayım dedim.bu yöntemde bir saçmalık var mı ?

Bütün CRN'leri rastgele bir dizilişte girin işte. 10 tane kutu var orada. Ha, 10'dan fazla ders alacaksanız, önce rastgele 10 tanesini girip Submit edeceksiniz. Kalanları da sayfa yenilendikten sonra yeni boş kutulara gireceksiniz.

Çok ayrıntıya girip farklı stratejiler geliştirmeyin. Rastgele girin o kutulara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

quote:

quote:

Kullanıcı adı ve şifre cep telefonuna mesaj olarak geliyor. Olmazsa yine gidip o kayıt yaptırdığın yerden alabilirsin. Bugün yarın illa ki gelir, ders seçimleri başlayacak çünkü.

Kayıtlar sırasında Pin numarınız doğum tarihiniz olarak atanmıştır. Gün, ay ve yılın son iki hanesi olmak üzere 6 hanelidir. Şu anda sistemde verilmiş gözükmektedir. Kayıtlar sırasında kulanabilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifresi İTÜ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından verilmektedir. Bizzat kendinizin öğrenci belgenizle başvurmanız gerekir.

Not: Kayıt işlemlerimiz tamamlandıktan sonra Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımız bilgilerinizi Bilgi İşlem Daire Başkanlığına da bildirmektedir.

attigim ticketa cevap gelmis. Madem boyle bir sey var soyleyin gidelim. Bilmeyen adama soylemezseniz nerden bilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpk

Şu itü programcıdaki js kodu işe yarıyor mu? CRN kutularına ulaşamadığım için deneyemedim. Anladığım kadarıyla chrome da adres çubuğuna javascript: yazıp ctrl+v yapıp enter a basıyoruz ve hepsi doluyor doğru mudur?

Kullanan arkadaşlarım işe yaradığını söylüyordu. Ama ben şimdiye dek hiç denemedim.
  • quote:

sana yine bir soru soracagim. Kaydi yaptirdim. ogrenci belgesinide dedgin gibi verdiler. Ancak bu kullanici adi ve sifre de vermeleri gerekmiyor muydu? askerligi nasil yukleceksin diyen yk orda. size mi vercegim diyorum kadin enstituye gotureceksin diyor. Gidiyorum enst. ye internetten yukleceksin diyor. O anda kafama dank etmedi de eve gelince etti bu olay.

Bir ALES onaylayacak kadinda 5 dk esnemesini bekledim

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na bir sor derim. Otomasyon sana SIS için (www.sis.itu.edu.tr ) PIN numarası verir en fazla; ama öteki İTÜ Webmail kullanıcı adı ve şifresi için BİDB ilgilenir.

BİDB binası da o kütüphaneye inen, sonu ATM'lere ve İnşaat Fakültesine çıkan yolun üstünde. Şok Market'ten de yukarı çık biraz, solda, Rektörlük binasının hemen yanında görürsün.

Otomasyon çalışanları ile uğraşmak zor gerçekten. :)

• İlk hafta ders olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axen54

İlk hafta ders olur mu?

Olur. Yoklama bile alırlar. Hatta ilk haftadan ödev veren hocalar da olabilir.
  • Zaten yer sorunu var 10 crn yazana kadar bitmesin diye uğraşıyorum. Tenis de bitmiş. Program değişiyor sürekli

Neyse biraz numpad çalışayım ben
    Teşekkürler
    Edit:mention

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpk -- 4 Şubat 2014; 11:55:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün ata1lerde 9, fra1lerde 11 kişi boş yer var şimdi onlar düşünsün

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: axen54

İlk hafta ders olur mu?

Olur. Yoklama bile alırlar. Hatta ilk haftadan ödev veren hocalar da olabilir.

Teşekkürler o zaman ben biletimi alıyım.
  • 2. yarıyılım olacak 3.yarıyıldan ITB almayı düşünüyorum,Makine öğrencisiyim,gözetime kaldım.Bol notlu bir ITB önerebilecek birileri var mıdır?
  • alpk A kullanıcısına yanıt
    O kadar kasmaya gerek yok. İlk kontenjanı az olanları gir submit et, daha sonra diğerlerini girersin. Dün 10 da açıldı sistem 10.02 de ders alımlarım bitmişti.

• Ata ve turların 101'lerinde boş yer kalmamış. :D 101'lerini almadan 102'lerini alabiliyor muyuz ?
  • Allah'ın belaları ya TUR 102/ATA 102 alacaktık. Tıklım tıklım.
  • beyler perşembe sabahı bil108e alabilecek olan var mı çok acil alabilirse büyük sevaba girer
    Kimya ve moleküler biyoloji okuyan olması lazım 3 kişilik kontenjan kaldı koskoca bölümlere ve yarın seçecek onlarca kişi var tebrikler itü.
    Edit:Dersi bu dönem almam gerekiyor acaba kontenjan arttırımdan sonra dersi alamazsam nereye dilekçe ile başvurup dersi alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryWeather -- 4 Şubat 2014; 15:27:55 >
  • Beyler bana Cuma'ya Tur102/Ata 102 alabilecek var mı şu an?
  • barman B kullanıcısına yanıt
    cumaya türkçe hiç kalmamış neredeyse ancak 15.30-17.30
  • quote:

cumaya türkçe hiç kalmamış neredeyse ancak 15.30-17.30

Yemin ediyorum okuldan tiksindim artık. O kalanları da kaparlar, tam olur.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.