Şimdi Ara

İttifakımıza Oyuncu Arıyoruz-GOFA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunda amaç gezegenleri ve sistemleri ele geçirmek.Savaşlar bunun için çıkıyor.Her gezegen verimli değil ve her oyuncunun belli sayıda gezegen alma hakkı var.Bu yüzden gerek daha iyi gezegenler için savaş çıkabiliyor.Gezegenlerin konumu da stratejik açıdan önemli olduğu için savaşlar çıkabiliyor.Seviye atladıkça bu limit artıyor.Oyunda ittifaktaki arkadaşlarına asker,hammadde yardımı yapabilir ve savaşlarda saldırı ve savunmada destek verebilirsiniz.Oyunda diğer ittifaklarla koalisyon olarak diğer ittifaklara karşı savaşabiliyorsunuz.6 ittifakın karıştığı bir savaşta 294 kişi savaşabiliyor ve arkadaşlarınızla savaşmak gerçekten çok zevkli.
    Oyunda sistemden bir görüntü:
    Filonuzun bel kemiği taşıyılar:
    Bütün gemilerinizi bu taşıyıcılarla göreve,savaşa gönderiyorsunuz.

Galaxy On Fire :Alliances oyunda 6 aydır oyunuyoruz şuanda 20kişilik aktif ekibimiz var ama bu yetersiz.İttifakta maximum 49 kişi oluyor bu kişiler ile koordine olmak çok önemli.
    Oyunda 2. sıraya kadar yükseldik.3 aylık bi savaştan sonra oyuncu yetersizliğinden dağıldık ve sadece Türklerden oluşan bi ittifak kurmaya karar verdik:
    Şu anda 10. sıra çevresindeyiz:

İttifamızın adı:EsCoBar[ESR]
    Server:W3A Crescent
    ittifak arama kısmına esr yazmanız yeterli

İttifaka geldiğiniz zaman her türlü yardım yapılıcak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 26 Nisan 2015; 11:14:21 >

• Galaxy On Fire 2 HD ile farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Galaxy On Fire 2 HD ile farkı nedir?

Galaxy on fire 2 de kendiniz gemiyle savaşıyorsunuz.Alliances te bu oyunun strateji oyununa dönüştürülmüş hali gibi birşey.
  • clash of clans gibi bir yapısı yok değil mi oyunun? Daha çok travian tarzı sanırım.

İş yerinde olduğum için indirip, inceleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 24 Nisan 2015; 14:02:35 >
  • quote:

clash of clans gibi bir yapısı yok değil mi oyunun? Daha çok travian tarzı sanırım.

İş yerinde olduğum için indirip, inceleyemedim.

Evet hocam clash gibi asker koyarak değilde daha çok gezegenler üzerinden ve gemi tipleri üzerinden strateji yapıyorsunuz.Siz sadece filoyu ve hedefi seçiyorsunuz clash gibi asker koyarak savaşmalarını seyretme yok.Travian gibi
  • Birlige girmek icin basvuruda bulundum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birlige girmek icin basvuruda bulundum

Nick ne oyundaki?Hemen alalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 25 Nisan 2015; 22:14:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldın ya Baba
  • quote:

Aldın ya Baba

Diğer arkadaşlar almıştır o zaman.Hoşgeldin
  • Oyun iniyor bakalım güncellerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

Oyun iniyor bakalım güncellerim

Bekliyoruz hocam
  • Bende böyle bir oyun arıyordum yıllardır travian oynamıştım zamanında mantık aynıysa ben akarım iniyor oyun

• Oyunu hiç oynamadım ama para karşılığı oyunu modladım. Eve gidince indireceğim oyunu.

• GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Bende travianın boşluğunu dolduracak oyun arıyordum hocam. Bir travian olmasa da, traviana en yakın oyun bu sanırım mobilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.