Şimdi Ara

İtopya ve sinerji deki bu sistemler f/p mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu kadar sistemi ve parcalari ince dusunup tartan kisilerin bu oyuna gelecegini zannetmiyorum. Cuma gunu gorucez kiyasliyacaz en uygunu neredeyse oradan alacagiz. (Uc kagitci hepsiburada haric) :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dangerwrestling D kullanıcısına yanıt
    Bu sitelerin arasında ilgileri açısından ve anlayışları açısından en iyisi itopyadır aslına bakarsan ... neyse hiçbirine çok güvenmemek gerek hepsiburadada ne gibi bir sorun yaşadınız bende ordan almayı düşünüyordum ? yada vatanbilgisayardan çünkü peşin fiyatına taksit seçenekleri var.İnsanlar sistem toplarken bir anda 5-6 bin tl yi vermekte zorluk çekebiliyorlar.
  • Equal- E kullanıcısına yanıt
    Gecen sene black friday gununde gtx 1050 ekran karti almistim. Beni uc hafta turlu yalanlarla oyaladilar. Musteri hizmetleri zaten hic bir ise yaramiyor. Sonunda ise para iadesi aldim. Tabi fiyatlarin en dip yaptigi kasim ayindan 3 hafta sonra vatan dan bu karti aldigim icin benden fazladan 150 tl gitmisti. Kendileri kaybettiler gecmiste toplam 6 bin tl ustunde harcamam olmustu. Gecen yil yasadigim bu olaydan sonra asla hepsiburadaya girmedim girmem de.

Saticinin kendisinide hepsiburadaydi bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemi cuma günü takipdeyim düşşün düşmesin alacağım üstüne elimdeki ssd takdımı tamamdır
  • yaklaşık 2 ay önce aldığım klavye mouse için aldığım günün akşamı iade başvurusu yaptım. 2 aydır iade talebi değerlendiriliyor yazıyordu geçen hafta tüketici hakem heyetine başvurdum ve birden değerlendiriliyor yazan talebim reddedildi ye çevrildi. :) instagramdan yazınca gönder diyorlar fakat siteden onay gelmeden gönderenlerin şikayetleri ve bekledikleri süreleri duyduktan sonra göndermedim. ne mailde ne sitede 2 ay boyunca iade talebimi cevaplamadılar. tüketici hakem heyetine verince reddettiler talebi. 2 aydır ne iş yapıyordunuz talebimi reddetmediniz şimdi reddediyorsunuz?

evet iade talebim şuan bu şekilde
    İtopya ve sinerji deki bu sistemler f/p mi?

13 martta alınan talebe cevap tüketici hakem heyeti başvurusunun ardından 26 nisanda geliyor :)

ama verdiği sözleri okuyunca siz de benim gibi kahkaha atarsınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.