Şimdi Ara

Itopya Karne Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülke olarak pandemi sebebiyle zorlu bir yıl geçirirken, bir eğitim-öğretim yılı daha sona erdi ve gençlerin uzun zamandır beklediği yaz tatili sonunda geldi. Evlerde geçen kocaman bir seneden sonra haliyle gençler biraz rahatlamak ve tatil yapmak ister. Bu tatilde onların yanında olup oyun eğlencelerini ikiye katlayacak gaming ekipmanlar ve hazır sistemler ise Itopya Karne Fırsatları’nda büyük indirime giriyor.



     



    Itopya Karne Fırsatları



    Hangi Ürünlerde Kampanya Olacak?



    Günümüzde en bilinen ve en ünlü gaming  markaları olan Corsair, Steelseries, Razer, Gigabyte ve pek çok marka ihtiyacınız olan çeşitli kategorilerde indirime girecek. Monitörden klavyeye, ağ genişleticilerden kulaklıklara en güzel gaming ekipmanlar ve aksesuarlar sizleri bekliyor olacak. İhtiyacınız ne olursa olsun itopya.com’a göz atmayı unutmayın.



    En sevilen hediyelerden birisi de kuşkusuz yeni bir bilgisayar. En yeni Işın izleme teknolojine sahip Nvidia ve AMD hazır sistemlerimizi sizler için hazırladık ve indirime dahil ediyoruz. Pek çok farklı kategoride olan hazır sistemlerimiz arasından sizlere en uygun olanı seçin ve oyununuza kaldığınız yerden devam edin.



    Siz Uğraşmayın, Biz Topladık!



    Biliyoruz, her oyuncunun sistemi çok özeldir ve herkes en iyi ve en güzel şekilde en uygun fiyatlı bilgisayarı toplamayı ister. Siz dert etmeyin diye istediğiniz bilgisayarı seçmeniz için farklı fiyat kategorilerinde farklı varyasyonlar ile pek çok çeşitte hazır sistemler hazırladık. Karne kampanyamıza da dahil olan bu bilgisayarları inceleyebilir ve sizin için en uygun olan hangisi, görebilirsiniz. Bunun için itopya.com adresimize girdikten sonra hazır sistemler bölümünden istediğiniz özelliklerde sizin için seçtiğimiz sistemlere bakabilir ve üzerinde farklı özellik yükseltmeleri yaparak bilgisayarınızı özelleştirebilirsiniz.



    Itopya Karne Fırsatları



    Karne Kampanyası; Ne Zaman ve Nerede?



    Itopya olarak bizim de çok heyecanla beklediğimiz Karne Fırsatları çok yakında 17 Haziran Perşembe günü saat 18:00’da başlıyor. Fırsatları güncel olarak internet sitemizden takip edebilir, sipariş verebilir veya dilerseniz internet sitemiz üzerinde stok durumlarını kontrol edip Acıbadem veya Beylikdüzü mağazalarımızdan birini ziyaret ederek en doğru ürünü almak için birebir desteğimizi alabilirsiniz.



     



    Hafta içi her gün Donanım Haber’de güncel olarak paylaştığımız fırsatlar sayfasını takip etmeyi unutmayın. En iyi fırsat ürünlerini seçerek sizlere sunduğumuz sayfamızdan ürünlere tek tek bakabilir ve her birine ulaşabilirsiniz. Yılın pek çok döneminde oluşturduğumuz kampanyalardan haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir ve Donanım Haber forumdaki paylaşımlarımızı inceleyebilirsiniz. Herkesi kampanyamıza bekliyoruz!



     



    https://www.itopya.com









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.