Şimdi Ara

itools ile mesaj sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba elimde mp3 olarak mesaj sesi yapmak istediğim ton var ama atınca zil seslerinde görünüyor mesaj seslerine nasıl atabilirim

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHApprentice

merhaba elimde mp3 olarak mesaj sesi yapmak istediğim ton var ama atınca zil seslerinde görünüyor mesaj seslerine nasıl atabilirim

Sms sesinin uzantısını caf olarak değiştir. System/library/audio/uısound/ içine bak. caf uzantılı dosyaları görürsün zaten.
    Eğer olmazsa beğenmediğin bir caf uzantılı ses bul onunla aynı ismi ver ve öyle at.
    Mesela
    telegraph.caf ismini verip hazırladığınız sesi bu şekilde çalıştırabilirsiniz,

Bu arada,sms sesleri
    System/library/audio/uısound/new klasörürünün altında. arama yaparak herhangi bir sms sesini bulup onunla değiştirebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Up

MP3'ü m4a uzantısına çevirmen gerekir bunun için 30saniye bana yeter diorsanhttp://audiko.net/ siteden şarkıyı hem online olarak çevirebilir ve istedigin yerden kesebilirsin. ama ben full olarak diorsan m4a. uzantısına cevirip itools ile media ringtone içine atarsın olur bu kadar basit yapamassan özelden yardımcı olurum kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogustos

quote:

Up

MP3'ü m4a uzantısına çevirmen gerekir bunun için 30saniye bana yeter diorsanhttp://audiko.net/ siteden şarkıyı hem online olarak çevirebilir ve istedigin yerden kesebilirsin. ama ben full olarak diorsan m4a. uzantısına cevirip itools ile media ringtone içine atarsın olur bu kadar basit yapamassan özelden yardımcı olurum kolay gelsin.

teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

merhaba elimde mp3 olarak mesaj sesi yapmak istediğim ton var ama atınca zil seslerinde görünüyor mesaj seslerine nasıl atabilirim

Sms sesinin uzantısını caf olarak değiştir. System/library/audio/uısound/ içine bak. caf uzantılı dosyaları görürsün zaten.
    Eğer olmazsa beğenmediğin bir caf uzantılı ses bul onunla aynı ismi ver ve öyle at.
    Mesela
    telegraph.caf ismini verip hazırladığınız sesi bu şekilde çalıştırabilirsiniz,

Bu arada,sms sesleri
    System/library/audio/uısound/new klasörürünün altında. arama yaparak herhangi bir sms sesini bulup onunla değiştirebilirsin.

hocam ben bu system library e nerden ulaşcağımızı anlamadım ayrıntılı anlatırmısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.