Evet yeni bursiyerim eksik evraktan dolayı bu ay yatmayacak sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTO Burs 2015 (22. sayfa)
-
-
Bence 15 marta kadar gönderenlere yattı, birisi bilgilendirirse de iyi olur? Yeni bursiyerler mi yattı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Bu altı aylık burs değil mi, üç ay daha mı yatacak? Bir de tamam Allah razı olsun burs veriyorlar çok teşekkür ederiz de ilk sefer için böyle ise sıkıntı yok. Ancak seneye yenilerken yine bu tarihte yatıracaksa sıkıntı olabilir, bu sefer sene başında ihtiyaçlarımız olunca mağdur olacağız. Umarım böyle tek seferde değil de her ay düzenli olarak yatırır artık İTO.
-
Ben yeni bursiyerim bana 6 aylık yattı. Belgelerimi 15 subattan once göndermiştim.
Bana neden hala yatmadı acaba ya?
Bana da yatmadı eksik belgem vardı benim nisanda yatar bize 7 aylık yatar diye düşünüyorm
Merhaba bana da yatmış. Eksik belgesi olmayanlar için bu ay yattı 6 aylık. Öğrenci belgesi gibi belgeleri sonrasında gönderenler nisanda 7 aylık alacak diye biliyorum. Oradayken uyarmışlardı belgem eksik diye ve toparlamıştım hemen, martta alabilmek için. Hayırlı olsun herkese.
Seneye de Aralık Ocak gibi alabilicez, eğer ki tekrar isteyecekleri belgeleri toparlar ve burs için gerekli koşulları halen sağlarsak.
Arkadaşlar Eylül ve Şubat arası burslar -yani 6 aylık- yattı değil mi? Mart ayının bursu yatmadı henüz?
Merhaba Ekim - Mart arasi yatti diye biliyorum. Temmuz - Eylül arası burs yok diye biliyorum.
Ayrica yatirirken Mart burs bedeli diye yazmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Becdem -- 18 Mart 2021; 13:55:58 >
aa anladım, ben eylül'den başlıyor diye düşünmüştüm. çok teşekkürler :)
-
Arkadaşlar merhaba, İTO'dan burs alırken aynı zamanda part-time çalışabiliyor muyuz?
Bu konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı?
-
Belgelerini sonradan gönderenlere burs yattı mı ?
Ben sonradan gönderdim yatmadı henüz
Arkadaşlar şimdi gelecek sene burs ekimden itibaren yatacak mı yoksa yine bekleyecek miyiz bu sene ilk kez burs alıyorum bu arada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba yazın sigortalı bir yerde çalışırsam ito bursumu keser mi? Bilgisi olan var mı?
-
Ne zamn yatacak bilgisi olan var mı?
Nisan değil mi? Bana ayın 9'unda yatırmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourstruly -- 14 Nisan 2021; 17:1:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben belgemi geç verdim martta yatırmadılar nisanda 7 aylık yatırmaları gerekiyor hala yatmadı sen mart ayında aldın mı
Nisanda ne yatmış? Bana martta da yatmadı nisanda da yatmadı daha? Artık can sıkıyor yani
Aynen benim de öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X