Şimdi Ara

itlerden korkuyorum piskolağa mı gitsem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jamie Cook

quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Cook

Kardeşim altı üstü it, tibet mastifi gibi +100 kilo bir şey değilse sarıl boğazına, o seni ısırırken sen onun boğazını sık hem nefessiz kaldığı için seni güçlü ısıramayacak hem de bir süre sonra nefessizlikten ölecek, onun çenesi varsa senin de ellerin var en kötü ihtimalle burnuna, gözüne yumruk at en olmadı karnını tekmele hayvanın, Sokakta da +40 kiloluk köpek olmayacağına göre (Başıboş köpeklerden bahsediyorum.) Korkmanı gerektiren bir durum yok.

ben gecenin bi vakti ise giderken serviste, sokakta pitbull gordum dolasiyordu etrafta. belki kacmistir bilemem ama gece o vakitte biri sokakta yuruse bay haline. pitbull'a saril bakiyim boynuna sarilaibliyorsan

Max. 30 kilo hayvan, Seni yaralayabilir, hem de ağır yaralanmana sebep olabilir ama asla öldüremez. Pitbull acı hissetmiyor felan diye şeyler duydum ama fark etmez bu hayvan fotosentez de yapmıyor, trake solunumu da o seni ısırıyorsa sen onun boğazını sıkacaksın nefessiz kalan hiçbir hayvan yaşayamaz, tabi 120 kiloluk bir köpeğin boynunu sıkamazsın, öyle hayvanlar benim diyen adamı bile ezer üstüne tükürür ama -40 kilo olan hiçbir itin sizi korkutmasına izin vermeyin ondan kat kat daha güçlüsünüz çünkü

Eğer aynı pitbulldan bahsediyorsak, kaçmak ve tırmanmak dışında kurtulma şansın yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu hayvan sevdalılarına(!) da ayrı ayar oluyorum, utanmasalar babamdan daha değerli diyecekler

mine tugay çöp barbara palvin çöp ps4 çöp xbox one çöp turkcell çöp ttnet çöp bimcell çöp iphone çöp samsung çöp gm çöp asus çöp lenova çöp android çöp windows phone çöp ios çöp mb pro çöp ekşi çöp hollywood çöp türk dizileri çöp black mirror çöp i7 çöp amd çöp amanda cerny çöp konu dışı leş
  • Benim kuzende de bu korku var köpeğin yanında bile geçemiyor gördüğü yerde hemen yolunu değiştirir

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Şu hayvan sevdalılarına(!) da ayrı ayar oluyorum, utanmasalar babamdan daha değerli diyecekler

ya hepsi keko hocam
    mine tugay çöp barbara palvin çöp ps4 çöp xbox one çöp turkcell çöp ttnet çöp bimcell çöp iphone çöp samsung çöp gm çöp asus çöp lenova çöp android çöp windows phone çöp ios çöp mb pro çöp ekşi çöp hollywood çöp türk dizileri çöp black mirror çöp i7 çöp amd çöp amanda cerny çöp konu dışı leş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Bright

Benim kuzende de bu korku var köpeğin yanında bile geçemiyor gördüğü yerde hemen yolunu değiştirir

onu yapınca itler hemen huylanıyor
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Onların zararı yok, senin var. Elinde olsa onları yok edeceksin. Köpek sevmediğin için oksijen israfı değilsin bu yorumu yaptığın için hayatında dünyaya faydalı bir şey yapmak yerine bencilce yaşadığını düşündüm. Sana yararı olmayan her şey yok olsun

• Onları seviyorum onları sevmeyeni sevmiyorum. Her insandan değil sizden çok seviyorum sadece yani

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.