Şimdi Ara

İtemsatış'tan alışveriş yapılır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İnternetten alışveriş yapmayı seven birisiyim. E-pin, offline erişim hesaplar alıyorum malum oyun fiyatları şu dönemde pek ekonomik değil. Yani güvenebileceğim bir site arıyorum. İtemsatış, Gamesatış, Oyunalışveriş gibi siteler arasında en dikkatimi çeken itemsatış oldu fakat sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler

Diğer sitelerde hesapcomtryi bir deneyeyim dedim fakat denemez olsaydım. itemsatışdan devam sanırım teşekkür ederim yanıt için.

• Genellikle itemsatistan alışverış yapıyorum hocam, Mağazaların yorumlarına bakıp kendıne hep alışverış yapabılecegın satıcıları buldugunda, bir süre sonra hep aynı mağazadan alışverış yapıyorsun. Sitenın kendı sattıgı ürünler epin v.s onlarda sorun çıkma şansı yok bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.