5 +5 chitinden 1 +7 chitin çıktı o kadar da iyi değil
quote:
Orijinalden alıntı: akktwell
5 +5 chitinden 1 +7 chitin çıktı o kadar da iyi değil
10 tane +5chitinden 4tane +6 0 +7
Anvili bir kumarhane + upgradeyide kumar olarak görüyorum ve çoğu zaman düşürdüm itemi basmaktansa satmayı tercih ediyorum. bazen satamayınca gidip basıyom yanıyolar :Ç
Bu Bir Şans İşi Kumarı oynuyan değil oynatan kazanır
+5 e kadar gerçekten işliyor, fakat +5 sonrası için aynı şeyi söyleyemem
quote:
Orijinalden alıntı: NoBody®
Merhaba, Uzun zamandır kullandığım bir taktiği sizelere sunmak istedim.Kullandığım bu taktik sayesinde basmak istediğim itemlerin %70 ini geçirdim.Anvildeki kutucukların sırrını çözdüm galiba Denenmiştir.
Arkadaşım yanlış anlama ama senin aklının %100'ü çalışıyor o yüzden böyle düşünüyosun
Senin Yüzünden Ds +7 Geçerken yandı :S (Şaka Şaka) Char arıyorum Akarada 69Lw Veya +72 Warior Rogue ilk Tercihim Priest olmasında. :D
2 tane +7 dagger bstım SNRA hepsi +8 de bum
quote:
Orijinalden alıntı: inek möö
2 tane +7 dagger bstım SNRA hepsi +8 de bum
Şans
+5 e basarken yandı
1 Tane Crimson Gaunlet ile denedim önce +6 ya attım sonra 2 tane +7low class item yapıp gösterdin karede 7ye attım oldu ya şans yada gerçekten işe yarıyor .D
bi sayfa +5 cleaveri hic yakamadan hepsini +6 yapmıstım.. en alt orta slotta Bence teori falan yok. Acıklamam tam tersini gostersede. Tamamen sans isi bunlar
Arkdaşlardan bazilari +7e paper armor basmaya çaliştim demişte konuyla pek baglantili degil ama ben armorerda +1 up. larini bulamiyorum eskiden ordan alirdik şimdi nereden temin edebiliriz? Bilenler yardimci olabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler.
adamın <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=33539928&url=http://www.gm-newitemevent.tr.gg" data-href="http://www.gm-newitemevent.tr.gg">gerçekten</a> çok batıl inancı var xD böyle bir şeyin olabileceğini kendine nasıl inandırdın xD
acıklama bu durumu pıyasa ne hale gelır bılıyormusun sen
bu teoriyle ilgili birşey sormak istiyorum mesela +7 yazan kısıma +6 dan +7 ye geçirirken mi BUS'u koycaz oraya yoksa +7 den +8 e geçirirken mi BUS'u koycaz oraya?
quote:
Orijinalden alıntı: kovboy0095
bu teoriyle ilgili birşey sormak istiyorum mesela +7 yazan kısıma +6 dan +7 ye geçirirken mi BUS'u koycaz oraya yoksa +7 den +8 e geçirirken mi BUS'u koycaz oraya?
Mesela +5 yazıo +5 itemi oraya koyucaksın
Hanguk +6 ya kdr denesem mi acaba Şu an +3
mesela +6 cleaver ı +7 ye geçirmek için sol altamı koyuyoz yoksa sol alttaki +7 cleaverı +8 e geçirmek içinmi