Şimdi Ara

İtem upgrade şansınız daha'da artacak.Yeni bir Teori.Denenmiştir.[SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 +5 chitinden 1 +7 chitin çıktı o kadar da iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

5 +5 chitinden 1 +7 chitin çıktı o kadar da iyi değil

10 tane +5chitinden 4tane +6 0 +7
  • Anvili bir kumarhane + upgradeyide kumar olarak görüyorum ve çoğu zaman düşürdüm itemi basmaktansa satmayı tercih ediyorum. bazen satamayınca gidip basıyom yanıyolar :Ç
  • Bu Bir Şans İşi Kumarı oynuyan değil oynatan kazanır
  • +5 e kadar gerçekten işliyor, fakat +5 sonrası için aynı şeyi söyleyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoBody®

Merhaba,
    Uzun zamandır kullandığım bir taktiği sizelere sunmak istedim.Kullandığım bu taktik sayesinde basmak istediğim itemlerin %70 ini geçirdim.Anvildeki kutucukların sırrını çözdüm galiba
    Denenmiştir.

https://store.donanimhaber.com/6f/24/40/6f244099783fbb47571eb321b411af5c.jpg

İtem upgrade şansınız daha'da artacak.Yeni bir Teori.Denenmiştir.[SS]

Arkadaşım yanlış anlama ama senin aklının %100'ü çalışıyor o yüzden böyle düşünüyosun

• Senin Yüzünden Ds +7 Geçerken yandı :S (Şaka Şaka) Char arıyorum Akarada 69Lw Veya +72 Warior Rogue ilk Tercihim Priest olmasında. :D
  • 2 tane +7 dagger bstım SNRA hepsi +8 de bum
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

2 tane +7 dagger bstım SNRA hepsi +8 de bum

Şans
  • +5 e basarken yandı
  • 1 Tane Crimson Gaunlet ile denedim önce +6 ya attım sonra 2 tane +7low class item yapıp gösterdin karede 7ye attım oldu ya şans yada gerçekten işe yarıyor .D
  • bi sayfa +5 cleaveri hic yakamadan hepsini +6 yapmıstım.. en alt orta slotta Bence teori falan yok. Acıklamam tam tersini gostersede. Tamamen sans isi bunlar
  • Arkdaşlardan bazilari +7e paper armor basmaya çaliştim demişte konuyla pek baglantili degil ama ben armorerda +1 up. larini bulamiyorum eskiden ordan alirdik şimdi nereden temin edebiliriz? Bilenler yardimci olabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • adamın <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=33539928&url=http://www.gm-newitemevent.tr.gg" data-href="http://www.gm-newitemevent.tr.gg">gerçekten</a> çok batıl inancı var xD böyle bir şeyin olabileceğini kendine nasıl inandırdın xD
  • acıklama bu durumu pıyasa ne hale gelır bılıyormusun sen
  • bu teoriyle ilgili birşey sormak istiyorum mesela +7 yazan kısıma +6 dan +7 ye geçirirken mi BUS'u koycaz oraya yoksa +7 den +8 e geçirirken mi BUS'u koycaz oraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovboy0095

bu teoriyle ilgili birşey sormak istiyorum mesela +7 yazan kısıma +6 dan +7 ye geçirirken mi BUS'u koycaz oraya yoksa +7 den +8 e geçirirken mi BUS'u koycaz oraya?

Mesela +5 yazıo +5 itemi oraya koyucaksın
  • Hanguk +6 ya kdr denesem mi acaba Şu an +3
  • mesela +6 cleaver ı +7 ye geçirmek için sol altamı koyuyoz yoksa sol alttaki +7 cleaverı +8 e geçirmek içinmi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.