oyunun düzeni bozulcak ezik bi adam+9 itemler kiralarsa ne anladık bundan herkes +9la dolaşır pk anlamı kalmaz
güzel bir sistem item almadan önce her türlü itemi deneyip karar verebiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: furkidolilo
oyunun düzeni bozulcak ezik bi adam+9 itemler kiralarsa ne anladık bundan herkes +9la dolaşır pk anlamı kalmaz
o ezik adam o itemi parayla kiralıyormu ? evet
+9 itemin kirası normal satılıktan çok az düşük olcakmı ? evet
Yani rent olsa ne olmasa ne yinede o ezik adam dediğin kişi gider gb alır o itemin normalini alır
quote:
Orjinalden alıntı: furkidolilo
O Kadar Kolay Olsa Herkesde Olur +9 Item ..
Misal +9 Shard 30 Gb İse Kiralama Fiyatı 20-25 Gb Arası Olabilir ..
bu yöntem japkoda uzun zamandır var bi ara japko oynarken 30lvl okcuya hop goblinde para kasıp 1milyona+8 ib kiralamıştım hatta gitmesin die dua etmiştim =) ama sabah uçmuş süresi bitmiş yani=)
normal itemin cok cok altında olcak tabikide sen 1 günlüğüne itemin yarısından cok para verismin vermezsin 4 de 1ine bile verilmez meraketmeyin ucuz olur=) he sen pahaldıdna koayrsın o başka=) millet dupe yokken yine ne yapcak fazla itemi kirelıyacak pot parasını cıakrcak örneğin günlük 10 milyona koycak adam veya saatlik 5milyon. keyfine kalmış=)
onunda bugunu bulurlar nede olsa
TÜRK MİLLETİYİZ
item almadan önce denemek için iyi aslında günlüğü 1m den two handed sword kiralanır ben ilk +9 raptoru denicem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme