Şimdi Ara

italyan devi tekrar türkiyede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar italyan markası polini uzun yıllardan sonra tekrar türkiye'de satışa başladı.

web siteleri :www.polini.com.tr
    facebook sayfaları :https://www.facebook.com/poliniturkiye

polini firması arkadaşlar scooter türü motorlara modifiyeli hız yapması için gereken parçaları üretip satan firma ürünleri kaliteli çoğu arkadaşımız forumda bu tür parçalar arayıp bulamıyordu bu yüzden bu konuyu burda acıp bilgilendirmek istedim...

• mobilet parçaları yok??!

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • hocam ben mobilet parçalarını facebook sayfalarından yöneticilere mesaj atarak getirtiyorum

Orijinalden alıntı: W1L3D

hocam ben mobilet parçalarını facebook sayfalarından yöneticilere mesaj atarak getirtiyorum

hocam hangi parçaları aldını ne kadar tuttu çift projesi var aklımda evladiyelik makine dizicem inşallah

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • _____________________________
    donanım haber 1. sıraya taşıyalım.

• W1L3D kullanıcısına yanıt
    maaşallah videosu varmı sesi çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

maaşallah videosu varmı sesi çok merak ettim

https://www.facebook.com/turbotuning/videos/vb.119071544770582/971509359526792/?type=2&theater buradan bakabilirsin hocam

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.